کسب درآمد فریلنسری نوعی مزیت به حساب می‌آید. اما فریلنسینگ یا آزادکاری همیشه وضع گل‌ و‌ بلبل نیست و مشکلات مربوط به خودش را دارد. گروه موفقیت پارس مگ شما را با تمام جوانب فریلنسینگ آشنا می کند.

تاریخچه‌ی لغت فریلنسر (Freelancer)

اصطلاح فریلنسر (Freelancer) بارها و بارها توسط والتر اسکات (Walter Scott) در رمان مشهور آیوانهو (Ivanhoe) به کار برده شده است.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

این لغت به جنگجویان مزدور قرون وسطایی اشاره دارد که هیچ‌گونه تعهدی به خاندان سلطنتی یا اشراف‌زادگان نداشتند.

توماس.آن براون (Thomas N. Brown) نیز پیش‌تر در کتاب دوران زندگی هیو میلر (The Life And Times Of Hugh Miller) از این اصطلاح استفاده کرد.

بعدها لغتنامه‌ی انگلیسی آکسفورد این واژه را جزو افعال دسته‌بندی نمود (Freelance). با این حال، امروزه لغت فریلنس به شکل فعل، اسم، صفت و حتی قید در زبان انگلیسی کاربرد دارد.

فریلنسینگ چیست و فریلنسر کیست؟

فریلنسینگ (Freelancing) در لغت به معنای آزادکاری است و فریلنسر (Freelancer) به شخصی گفته می‌شود که خود اشتغال بوده و لزوماً تعهد بلندمدتی به شرکت یا مجموعه‌ای خاص ندارد.

بعضی از فریلنسرها توسط شرکت‌ها و موسسات به دیگران معرفی می‌شوند. اما بعضی دیگر به‌صورت کاملاً مستقل، از طریق انجمن‌ها و وب‌سایت‌های معتبر به فعالیت مشغول هستند.

بنابراین نحوه‌ی همکاری فریلنسرها بسته به شرایط بسیار متفاوت است؛ مثلاً برخی خواهان عقد قرارداد کاری و رسمی هستند؛ در حالی که عده‌ی دیگر به صورت رایگان و به امید کسب شهرت کار می‌کنند.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

دستمزد فریلنسرها چگونه پرداخت می‌شود ؟

دستمزد فریلنسرها نیز بسته به مهارت، تجربه و زمینه‌ی کاری به روش‌های مختلفی پرداخت می‌گردد؛ مثلاً برخی مبلغ مورد نظر را به‌صورت روزانه، ساعتی یا پس از انجام پروژه دریافت می‌نمایند.

عده‌ای هم هزینه‌ی کل را برآورد کرده و مبلغی را پیشاپیش به‌عنوان بیعانه از مشتری می‌گیرند‌.

برای پروژه‌های مهم و پیچیده‌تر نیز قراردادهایی تنظیم می‌شود که دستمزد فریلنسر را پس از انجام هر مرحله و بر حسب کیفیت کار واریز می‌کنند.

اصطلاح فریلنسینگ بیشتر در حوزه‌های ادبی و علمی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به عقیده‌ی برخی نظریه‌شناسان، اصطلاحی وابسته به دانش و فرهنگ است.

نویسندگی، ویراستاری، هنرپیشگی، موسیقی، برنامه‌نویسی کامپیوتر، طراحی وب، مترجمی، تصویرگری، بازاریابی، تولید فیلم و محتوا، همه و همه از زمینه‌های مربوط به فریلنسینگ به شمار می‌روند که در این میان نویسندگی، تبلیغات، طراحی و مترجمی طرفداران بیشتری را به خود اختصاص داده‌اند.

فریلنسر و مشتقات آن در حوزه‌های هنر و نویسندگی به کسانی گفته می‌شود که برای چاپ و توزیع آثار خلق‌شده‌ی خود به یک یا چندین ناشر احتیاج دارند‌.

این افراد، عمدتاً با دریافت وجه نقد، حق نشر آثار خود را در یک بازه‌ی زمانی محدود به ناشران واگذار می‌نمایند.

شاید فکر کنید که فریلنسر همان پیمانکار است ولی خیلی فرق دارد؛ برخلاف فریلنسر، پیمانکار از قبل، تحت نظر ناشر یا سازمان قرار دارد و پس از اتمام همکاری، دیگر اجازه‌ی خلق یا توزیع آثار را نداشته و در صورت تخلف طبق قانون با وی رفتار خواهد شد.

چگونه فریلنسر شویم ؟

همان‌طور که قبلاً گفتیم فریلنسینگ یا آزادکاری یکی از بهترین راه‌ها برای کسانیست که می‌خواهند برای خودشان کار کنند.

فریلنسرها می‌توانند در آنِ واحد برای چند کارفرما کار کنند و از مهارت‌های مختلفشان برای پول درآوردن استفاده کنند.

حتی تایم کاری‌شان دست خودشان است و در هر موقع از روز که دوست دارند می‌توانند کار کنند.

به نظر ایده‌آل می‌آید، نه؟ به خصوص اگر دوست ندارید زیاد با افراد سر و کله بزنید، با فریلنسری می‌توانید از کار کردن در محیط دلخواه خود لذت ببرید و از اینکه ابتکار عمل دست خودتان است، خرسند باشید؛ چون این بهترین کار برای شماست.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

چگونه خودمان را برای ورود به دنیای فریلنسینگ آماده کنیم؟

در مورد کارهایی که می‌توانید انجام بدهید، فکر کنید. شاید شما یک نویسنده باشید یا یک عکاس، ریاضیدان، طراح وب، بازاریاب، تصویرساز، دانشمند یا حتی بافنده سبد! حتماً برای شما کار پیدا خواهد شد. کافی است بدانید از چه چیزی واقعاً لذت می‌برید؟ نقاط قوت شما کجاست؟ از کلیه کارهایی که تصور می‌کنید می‌توانید به وسیله‌شان کسب درآمد کنید، یک فهرست تهیه کنید.

تنها علایق و مهارت‌های خودتان را ننویسید. هر چیزی را که فکر می‌کنید از پسش برمی‌آیید، یادداشت کنید. هر آنچه تا به حال درباره ویژگی‌های فریلنسرها شنیده‌اید را به کلی فراموش کنید. پیش از شروع کار، به هیچ وجه، خودتان را محدود نکنید.

کمی بازار را ارزیابی کنید. جدای از اینکه هر مهارتی جایگاه خاص خود را دارد، شما باید دنبال مهارتی باشید که بیشتر از همه، بازار خواهانش هست. اگر قصد دارید به عنوان یک فریلنسر فعالیت کنید، توصیه ما به شما این است که دنبال مهارتی باشید که مردم، بیشتر بابت آن پول می‌دهند یا حداقل قابلیت توسعه دادن در حوزه موردعلاقه‌تان را در آینده داشته باشد. حتماً پیرامون بازار کار حوزه‌ای که قرار است در آن فعالیت داشته باشید، تحقیق کنید.

شما باید به عنوان یک فریلنسر در کارتان سرمایه‌گذاری کنید. هرگز ضرب‌المثل “پول، پول می‌آورد” را فراموش نکنید.

چگونه خودمان را معروف کنیم؟

به اسم خودتان مانند یک برند، اعتبار ببخشید. هرگز فراموش نکنید که به عنوان یک فریلنسر برای خودتان کسب‌وکار دارید. در واقع، با شناساندن خود، محصولتان را معرفی می‌کنید.

به این فکر کنید که چه چیزی باعث می‌شود شما از رقبا متفاوت‌تر به نظر برسید. آیا شما شوخ‌طبع هستید؟ آیا شما واقعاً کارآمد هستید؟ آیا شما سابقه آموزشی قوی دارید؟ از هرکدام از ویژگی‌های مطلوبتان، به نفع خود استفاده کنید.

اسم و اعتباری که برای خود ساخته‌اید، به تنهایی بیانگر رزومه شما نخواهد بود. فعالیت‌های شما در فضای مجازی، کارت ویزیت شما و در نهایت، هر چیزی که از طریق آن با مشتریان‌تان ارتباط برقرار می‌کنید وسیله‌ای برای شناساندن شما خواهند بود.

فرصت‌ها را غنیمت بشمارید. وقتی می‌خواهید کاری را شروع کنید، قاعدتاً نمونه کار زیادی برای نشان دادن به مشتریانتان نخواهید داشت.

پس، بهتر است به جای اینکه به دنبال ساختن رزومه باشید، از هر فرصتی برای نمایش توانایی‌هایتان استفاده کنید. حتی حاضر باشید کارها را به قیمت ارزان‌تر انجام بدهید یا حتی مجانی! تجربه‌ای که از این کار کسب می‌کنید به شما کمک خواهد کرد در آینده قدرت مانور بیشتری داشته باشید.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

افراد ضعیف، شانسی برای انتخاب شدن ندارند، اما به یاد داشته باشید اغلب فریلنسرها از هیچی شروع کرده‌اند.

کسب‌وکارتان را در فضای مجازی گسترش بدهید. برای خودتان یک وب‌سایت راه‌اندازی کنید و در شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، اینستاگرام، لینکدین و … فعال باشید.

هرچه مردم سریع‌تر به شما دسترسی داشته باشند، مطمئناً برای شما بهتر خواهد بود.

وقتی برای کاری درخواست یا رزومه ارسال می‌کنید، می‌توانید از لینک‌ها با پلتفرم‌های مختلف برای معرفی خود استفاده کنید. این کار به کارفرمایان این امکان را می‌دهد که به راحتی سابقه شما را چک کنند.

اهمیت انجام این امور در این است که تمامی فرصت‌های شغلی را در مسیر شما قرار خواهد داد. حتی اگر در اول کار، درآمد بالا نداشته باشید، حداقل به خاطر تجربه‌ای که از انجام دادن آن کار کسب می‌کنید، ارزشش را خواهد داشت.

برای کار بجنگید. در دنیای فریلنسرها، به کسی پول می‌دهند که زرنگ، مصمم و رقابت‌طلب باشد (این را یک فریلنسر به شما می‌گوید!).

تنها به خاطر اینکه وب‌سایت یا اسم و برند شخصی دارید، منجر به این نمی‌شود که کارفرمایان سراغ شما را بگیرند. پیشنهاد بدهید و باز پیشنهاد بدهید.

هر چه بیشتر برای انجام دادن کارها پیشنهاد بدهید، احتمال قبولی‌تان بیشتر است. شما بایدبرای گرفتن کارهای موردعلاقه‌تان تلاش کنید.

مزایا و معایب فریلنسینگ

مزایای فریلنسر شدن

1. آزادی در انتخاب کارفرما

در طول مدت فریلنسینگ، شاهد پروژه‌هایی خواهید بود که به راحتی از پسشان برمی‌آیید. با این حال، اگر چیزی وجود دارد که موجب آزارتان می‌شود، پس مطمئناً آن پروژه برای شما ایده‌آل نخواهد بود.

با هر فریلنسری که صحبت کنید به شما خواهد گفت که دیگر حاضر نیست مانند پروژه اول، با قیمت پایین کار کند. وقتی برای اولین بار فریلنسینگ مطرح شد، قرار بر این بود که فریلنسرها خودشان تصمیم بگیرند که در پروژه‌هایی که علاقه‌مند به انجام دادنش بودند شرکت کنند، اما اگر فریلنسری مایل به انجام کاری که فریلنسر از او تقاضا می‌کند نبود، چطور؟

در چنین شرایطی، به‌ راحتی به کارفرما بگویید که مایل به انجام این کار نیستید. تنها در این صورت است که دِینِ فریلنسر بودن خود را ادا کرده‌اید چون شما رئیس خودتان هستید! (شماره ۳ را بخوانید)

2. انعطاف‌پذیری در کار

از بزرگ‌ترین مزایای فریلنسینگ می‌توان به منعطف بودن زمان و محل کار اشاره کرد. در دنیای فریلنسینگ، دیگر خبری از زود بیدار شدن یا دیر خوابیدن نیست؛ بلکه می‌توانید هر زمان که بازده بیشتری دارید به فعالیت پرداخته و از زمان خود بهترین استفاده را ببرید.

البته یادتان باشد طوری برنامه‌ریزی کنید که در زمان مقرر کار را تحویل دهید. به استثنای برخی پیمانکاری‌ها، فریلنسرها برای کار کردن در کنار خانواده یا هر کار شخصی که دارند، دستشان باز است. هرچه قدر که پروژه طولانی باشد وقتی خبر اتمام آن را به کارفرمایتان می‌دهید، او را از صمیم قلب خوشحال می‌کنید.

فریلنسرها، ساعات کاری‌شان را خودشان تعیین می‌کنند.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

همچنین، می‌توانید بهترین محل ممکن را برای انجام امور انتخاب کنید. کافی‌شاپ، رستوران، پارک، کتابخانه و … ازجمله مکان‌های ایده آل برای انجام کار فریلنسینگ به شمار می‌آیند. حتی هنگام مسافرت نیز از کارها عقب نمی‌افتید. اما دوست‌داشتنی‌ترین و راحت‌ترین مکان همان منزل است؛ زیرا می‌توانید با آرامش و ظاهری دلخواه فعالیت خود را ادامه دهید.

3. شما رئیس هستید

بله، درست شنیدید، شما رئیس هستید! شاید بپرسید اگر من رئیس هستم، پس کارفرما کیست؟

آن‌ها طرف دیگر یک معامله محترمانه و سودمند هستند. دیگر هیچ‌کسی بالا سرتان نمی‌ایستد تا مراقب کار کردن شما باشد. شما برای خودتان کار می‌کنید! دیگر نیازی به سرمایه‌ی آن‌چنانی و همین‌طور، داشتن کارفرما و همکار نیست.

درواقع، خودتان رئیس خودتان هستید، دستمزدِ کار تماماً به شما تعلق خواهد گرفت و بدین ترتیب، مسیر پیشرفت همیشه به رویتان باز است. کنترل امور را کاملاً در اختیار داشته و اگر از مشتری و شرایط راضی نبودید، به سادگی همکاری در پروژه را رد می‌کنید. دیگر امسال، آزاد هستید که خودتان در مورد زمان مسافرت تصمیم بگیرید.

آزادی عمل و انعطاف‌پذیری، دو تا از ویژگی‌های فریلنسینگ است.

4. دیگر خبری از کاغذبازی‌های اداری نیست

این مورد نعمتی بزرگ است. تصور کنید که دیگر لازم نیست برای زیردستان‌تان نامه ارزیابی بنویسید یا برایشان تعیین تکلیف کنید؛ دنیایی عاری از کارمندان! آزاد هستید تا در هر زمان که خواستید قرار ملاقات‌هایتان را تنظیم کنید؛ دیگر هیچ کمیته ارزیابی وجود ندارد. به دنیای فریلنسینگ خوش آمدید!

۵. کنترل سرنوشتت دست خودتان است

آیا چیز بزرگتر از این مورد هم داریم؟ به عنوان یک فریلنسر، تصمیم‌گیری اینکه چی، کِی، کجا و چقدر کار کنید بر عهدۀ خودتان است. شما کنترل کاملِ مسیر و سرعت رشدِ حرفه‌تان را در اختیار دارید که به هیچ‌کس، جز خودتان بستگی ندارد.

6. موقعیت مالی‌تان را ارتقا می‌دهید

مقدار درآمدی که از کار کردن به عنوان فریلنسر به دست می‌آورید، به مراتب بالاتر از حقوقی است که به‌صورت ثابت دریافت می‌کنید. هر چند این موضوع برای کارفرمایان نیز به‌صرفه‌تر است؛ زیرا آن‌ها دیگر مجبور نیستند مبالغ بیشتری را برای بیمه، بازنشستگی یا هر چیزی که مربوط مراقبت‌های پزشکی بهداشتی می‌شود، پرداخت کنند.

البته این تمام ماجرا نیست. با توجه به قوانین فعلی شرکت‌ها، شما قادر خواهید بود مقدار قابل توجهی از مالیات‌ها را کاهش دهید که این به نوبه خود، لذت‌بخش است. همیشه با یک حسابدار برای گرفتن بهترین مشاوره‌های مالی در تماس باشید. آنان به شما این اطمینان را می‌دهند که در ارائه شکایت‌های خود، مطابق مقررات و ضوابط قانونی عمل کنید. همچنین، درباره شرایط مالیاتی فعلی‌تان اطمینان حاصل می‌کنید.

7. کنترل مقدار پیشرفت در کار دست خودتان است

به عنوان فریلنسر می‌توانید تنها در پروژه‌های حرفه‌ای شراکت داشته باشید. ممکن است بخواهید خود را به عنوان یک اینفلوئنسر در کسب‌وکار خود مطرح کنید یا اینکه بخواهید کار را آرام‌ پیش ببرید تا بتوانید به کارهای دیگر خود برسید. این موضوع کاملاً به خود شما بستگی دارد. پس منتظر چی هستید؟ شروع کنید!

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

معایب فریلنسر شدن

۱. از مزایای کارمندی خبری نیست

دیگر از مزایای کارمندی خبری نیست. اگر کاری نباشد، پولی هم در کار نخواهد بود، به همین سادگی!

فریلنسرها از هیچ بیمه درمانی، حقوق بازنشستگی، حقوق تعطیلاتی بهره‌مند نیستند.

من هیچ شرکت بیمه‌ای نمی‌شناسم که در زمان بیماریِ فریلنسرها آن‌ها را بیمه کند. ممکن است در طول زندگی برای شما هم حوادث غیر منظره پیش بیاید که منجر به ناتوانی شما بشود.

پس، شما هم به یک صندوق سرمایه‌گذاری نیاز دارید، چیزی که بیشتر فریلنسرها از زمان شروع کارشان از آن غافل هستند.

کارفرمای شما اهمیتی نمی‌دهد که شما بیمار هستید یا خیر! او کار را به موقع می‌خواهد.

۲. هیچ تضمینی برای درآمد ثابت وجود ندارد

به زبان ساده بگویم. اگر کارفرمایی نباشد، شما هم کاری نخواهید داشت. درنتیجه، درآمدی هم نخواهد بود. هیچ تضمینی برای داشتن درآمد سالیانه مشخص وجود ندارد.

همین امر است که اغلب، مانع از پیوستن افراد به اقتصاد فریلنسینگ می‌شود. پس شما اول از همه باید مطمئن شوید که کار بالقوه و پایداری در زمینه تخصص‌تان وجود دارد.

۳. ممکن است منزوی شوید

معمولاً کارفرمایان از بیشتر پیمان‌کاران مدام تقاضا دارند که در محل کار کارفرما حضور داشته باشند، اما بسیاری از فریلنسرها به تنهایی در خانه یا در دفترشان کار می‌کنند.

البته استراتژی‌های مقرون‌به‌صرفه‌ای برای مقابله با این مشکل وجود دارد. یکی از این استراتژی‌ها به “میز داغ” شهرت دارد، اما باید مطمئن باشید که می‌توانید با تمایلات و خواسته‌های درونی‌تان کنار بیایید.

خب، در فریلنسینگ معمولاً خبری از دوست و همکار نیست.

۴. باید بیش از حد سخت‌کوش باشید

رشد و پیشرفت شما به عنوان یک برند، نیازمند صرف زمان‌ فراوان است و این خود به توجه و پشتکار نیاز دارد. شما باید در زمینۀ ارتقای روابط اجتماعی، بازاریابی و مهارت‌های شخصی‌تان کوشا باشید. از همه مهم‌تر، همه این‌ها را باید درست سر وقت انجام بدهید.

۵. باید از همه چیز سر در بیاورید

شما باید متخصص بسیاری از حوزه‌های کسب‌وکاری باشید، حسابداری، فروش، بانکداری، خرده‌فروشی، مخارج و هزینه‌ها، امور مالیاتی و … . شاید شما به خاطرِ داشتنِ سابقه در برخی از این زمینه‌ها خوش‌شانس باشید. با این حال اگر سابقه‌ای در این زمینه‌ها ندارید، مجبور هستید که مراقب همه چی باشید (اگرچه حسابدار شما بسیاری از این امور را حل خواهد کرد).

۶. امنیت شغلی پایینی دارید

حتی اگر شما مشتریان و پروژه‌های پشت سر هم داشته باشید، ممکن است مدام نگران باشید که چه پیش خواهد آمد؟

مهم‌تر از همه، شما باید بتوانید با این ناامنی‌ها روبه‌رو شوید، چه از لحاظ ذهنی و چه از لحاظ مالی! برای اینکه بتوانید برای خودتان کار کنید، تمرکزتان را روی پروژه‌های بعدی جمع کنید. شما بیشتر از هر چیزی باید به خودتان و بازاری که در آن فعالیت می‌کنید اعتقاد داشته باشید.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

کارهای ناامن، معمولاً با نوسان درآمد همراه هستند. بنابراین، نیاز به تصمیم‌گیری درست مالی دارید. برای مثال شما خودتان حاضرید چه دستمزدی را بابت فعالیت در شرکت خودتان بپردازید.

7. رقابت با دیگران

با داشتن تنها یک تخصص نخواهید توانست قراردادها و کمسیون‌های اضافی از مشتریان بگیرید، پس تا می‌توانید دامنه کاریتان را از آنچه ابتدا تصورش را می‌کردید، گسترده‌تر و جامع‌تر کنید.

تجربه، شهرت می‌آورد (پس مطمئن باشید که این بهترین راه است).

تجربه از لحاظ رقابتی، مزایای فراوانی برای شما خواهد داشت. با این حال، در هنگام شروع فریلنسینگ ممکن است دستان خالی باشد.

خب، کدام یک با شرایط شما تطابق بیشتری دارد؟ کنش یا واکنش؟ نکات منفی بسیاری وجود دارد و در مقابل مزایای بسیاری هم روی میز است. تصمیم‌گیری بر عهده شماست. آیا سبک زندگی فریلنسینگ برای شما مناسب است یا نه؟

تأثیر اینترنت و شبکه‌های مجازی بر فریلنسینگ

اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، موقعیت‌های بسیاری را برای فریلنسرها به وجود آورده‌اند. به طور کلی، نقش قابل توجهی در گسترشِ بازارها و خدمات اقتصادی ایفا می‌کنند.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

پیدا کردن مشتری یا کارفرما از راه دور، به سادگی از طریق اینترنت میسر خواهد بود و حتی به ملاقات طرفین پروژه (برای مصاحبه، استخدام و…) هم نیازی نیست.

به این ترتیب، گاهی خدمات مطلقاً غیرحضوری و از راه دور انجام می‌گیرد.

سایت‌های بسیاری مختص فریلنسینگ نیز وجود دارند که فریلنسرها و متقاضیان، پروژه یا هزینه‌ی پیشنهادی خود را در آن قرار می‌دهند و افراد با توجه به شرایط، بهترین گزینه را جهت همکاری انتخاب می‌نمایند.

استخدام فریلنسر در حوزه‌های نویسندگی، ویراستاری، مترجمی، توسعه‌ی نرم‌افزار، طراحی وب‌سایت، تبلیغات، فناوری اطلاعات و … رواج بیشتری دارد.

برای فریلنسرهای فعال در حوزه‌ی اخبار و روزنامه‌نگاری، انتشار خبر در وبلاگ‌ها کار ساده‌ای است که می‌تواند به مرور به رقابت با سایت‌های پربازدید پرداخته و به کسب‌وکار بزرگی تبدیل شود.

همچنین تغییراتی که در حدود چهل سال پیش در صنعت چاپ اتفاق افتاد، نیاز به فریلنسرها را در حوزه‌ی ویراستاری و اصلاحات افزایش داد.

به کسانی که به صورت آنلاین در زمینه‌های سیاسی و اجتماعی فعالیت دارند، اصطلاحاً فریلنسرهای سیاسی یا سیاستمداران آزاد می‌گوییم.

جنبه‌های قانونی کسب درآمد فریلنسری

بسیاری از نشریات و روزنامه‌ها گزینه‌ای به نام “امضای نامرئی” را به نویسنده‌های فریلنسر پیشنهاد می‌دهند. به این شکل که نویسنده با ویراستارِ مجله قرارداد می‌بندد، اما نام او در پایین مقاله‌ها ذکر نخواهد شد.

در نتیجه، فرد هم به عنوان نویسنده مشغول به کار است و هم از تعهدات سازمانی در امان خواهد بود. این موضوع در برخی کشورها با مشکلات مالیاتی مواجه شده است (به‌عنوان مثال نقض در انگلستان).

آزادکاران باید به تنهایی از عهده‌ی قراردادهای کاری، مسائل حقوقی، حسابداری، بازاریابی و … برآیند و اگر انجام این امور را به سرویس‌های خدماتی متخصص واگذار کنند، باید هزینه‌ی زیادی بپردازند.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

کمیسیون اروپا تاکنون در هیچ یک از متون قانونی، توضیحی درباره‌ی فریلنسر نداده است، اما فرد خود اشتغال را چنین تعریف می‌کند:

کسی که تحت شرایط تعیین شده توسط قانون ملی، به دنبال فعالیت سودآور برای خودش است.

برخی معایب مربوط به فریلنسینگ، باعث شده اتحادیه‌ی اروپا به فکر وضع قوانین و مصوبات جدید باشد که طبق آن شرکت‌ها و سازمان‌ها، حق استخدام فریلنسر را به طور مستقیم ندارند، مگر آنکه مزایایی از قبیل حقوق بازنشستگی و پاداش به آن‌ها پرداخت گردد.

این اصلاحات در انگلستان به شدت مورد بحث قرار گرفته و ممکن است تأثیر عمده‌ای روی چگونگی عملکرد فریلنسرها و صنعت بگذارد.

طبق این اصلاحات، کارفرمایان باید همانند کارکنان رسمی با آزادکاران رفتار کنند یا آن‌هایی را استخدام کنند که از قبل، تحت استخدام سایر سازمان‌ها و شرکت‌ها باشند.

سال ۱۳۹۰ در ایالات متحده‌ی امریکا، سازمان‌های دولتی و ایالتی نظارت خود را بر فریلنسرها و پیمانکاران مستقل افزایش داده و آیین‌نامه‌هایی مبنی بر تساوی حقوق کارگران تنظیم کردند.

به این ترتیب، شرکت‌ها نمی‌توانند برای اجتناب از پرداخت مالیات و جبران خسارت ناشی از بیکاری، افراد را طبقه‌بندی کنند.

در ایران نیز بعضاً قراردادهایی بین طرفین تنظیم می‌گردد که افراد، مطابق با قوانین کار موجود عمل خواهند کرد. شرایط کارمزدی در قرارداد تنظیم شده و تشخیص هرگونه تخلف با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

کسب درآمد فریلنسری با ۲۵ شغل

فریلنسرینگ برای افرادی که کار کردن در محیط های اداری برایشان سخت است از محبوبیت بالایی برخوردار است. ۵۳ میلیون نفر فریلنسر در ایالات‌متحده مشغول به کارآزاد هستند که این تعداد تقریبا ۳۴ % نیروی کار ملی آمریکا است.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

این نشان می‌دهد که بازار freelancing چقدر مهم و وسیع شده‌است. این روش کار فرصت‌های زیادی را برای افرادی که می‌خواهند در خانه کار کنند، باز کرده‌است.

تعداد زیادی فرصت‌ شغلی آزاد در اینترنت وجود دارد که از طریق آن ها می توان کسب درآمد از فریلنسری داشت.

  • فریلنسری طراحی و توسعه وب سایت
  • فریلنسری عکاسی
  • فریلنسری آموزش
  • فریلنسری تایپ
  • فریلنسری طراحی خلاق
  • فریلنسری ورود اطلاعات
  • فریلنسری بازاریابی و فروش
  • طراحی گرافیکی
  • ساخت اپلیکیشن موبایل
  • بهینه سازی موتورهای جستجو ( سئو )
  • برندسازی
  • دستیار مجازی
  • مدل های سه بعدی
  • ساخت بازی
  • ترجمه
  • تحقیق در اینترنت
  • خدمات حقوقی
  • رونویسی از صدا
  • تولید محتوا و نویسندگی
  • خدمات مشتری
  • مدیریت شبکه های اجتماعی
  • طراحی لوگو و لوگوتایپ
  • انیمیشن و موسیقی
  • مدریت منابع انسانی
  • معماری و نقشه کشی

چطور به عنوان فریلنسر کسب درآمد کنم؟

فریلنسرها در کارلنسر می توانند از ۲ روش کسب درآمد داشته باشند:

  1. ثبت پیشنهاد بر روی پروژه های دورکاری
  2. ثبت آگهی و ارایه خدمات حرفه ای

برای کسب درآمد و نتیجه گرفتن بهتر لطفا چند دقیقه وقت بگذارید و ادامه مطلب را به دقت مطالعه فرمایید.

۱. کسب درآمد فریلنسری از طریق ثبت پیشنهاد بر روی پروژه ها

در این روش شما پس از ثبت نام باید اقدام به تکمیل پروفایل فریلنسری خود کنید ( داشتن عکس پروفایل حرفه ای و نمونه کار در پروفایل شما و استفاده از توصیه نامه شانس استخدام فریلنسرها را تا ۳ برابر افزایش میدهد)
به صفحه پروژه ها بروید و مطابق شکل زیر شروع به جستجوی پروژه ها کنید.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

برای جستجوی پروژه های مرتبط با مهارت های خود می توانید از قسمت جستجو و یا فیلترهای جستجو مشابه عکس بالا استفاده کنید.

برای مثال اگر شما مهارت طراحی سایت دارید می توانید با جستجوی عبارت طراحی سایت می توانید لیست پروژه های مرتبط را مشاهده کنید.
برای افزایش شانس قبول شدن پیشنهاد خود ، امکان متمایز و ویژه کردن پیشنهادات و گرفتن تخفیف روی کمیسیون پرداختی می توانید اقدام به تهیه طرح های عضویت حرفه ای کارلنسر نمایید.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

همانطور که مشاهده میکنید با جستجوی عبارت طراحی سایت لیستی از پروژه های فعال در زمینه های طراحی سایت برای شما نمایش داده می شود.

تمامی این پروژه ها پروژه های فعالی هستند که کارفرما هنوز فریلنسری را روی آنها انتخاب نکرده است. در این مرحله شما باید اقدام به بررسی پروژه ها و اقدام به ارسال پیشنهاد بر روی پروژه های مورد نظر خود کنید.

کیفیت، متقاعد کننده بودن و حرفه ای بودن پیشنهاد ارسالی تاثیر زیادی در موافقت کارفرما و استخدام شما دارد. برای راهنمایی درباره نحوه ارسال پیشنهاد روی پروژه ها می توایند مطلب نحوه ارسال پیشنهاد خوب را مطالعه فرمایید.

شما هر ماه ۱۰ پیشنهاد رایگان دریافت میکنید . با این پیشنهادها می توانید روی ۱۰ پروژه پیشنهاد ارسال کنید.

حتما ۱۰ پیشنهاد خود را ارسال کنید که مجددا در سررسید ماهیانه خود ۱۰ پیشنهاد جدید دیگر دریافت کنید. شما هیچ هزینه ای بایت این پیشنهادهای رایگان نمی پردازید.

بعد از ارسال پیشنهاد اقدام به ارسال پیشنهاد روی پروژه های دیگر نمایید. در صورتی که کارفرما از شما سوالی داشت یا شما را استخدام کرد از طریق اعلان های سایت به شما اطلاع رسانی خواهد شد و می توانید اقدام به مذاکره با کارفرما و دریافت پروژه نمایید.

۲. کسب درآمد فریلنسری از طریق ثبت خدمت

روش دیگری که می توانید از طریق آن کسب درآمد فریلنسری کنید ثبت خدمت است. خدمات پکیج های حرفه ای مهارت هاست که از سمت فریلنسرها ارایه می شود.

این امکان به تازگی به سایت کارلنسر اضافه شده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر مطلب نحوه ثبت خدمت جدید در کارلنسر را مطالعه فرمایید.

کسب درآمد فریلنسری
کسب درآمد فریلنسری

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید