• پنجره upvc دوجداره یا (که مخفف کلمات Unplasticized PolyVinyl Chloride می‌باشد) شکل سخت شده‌ای از پلی وینیل کلراید می‌باشد که در صنعت ساختمان از مهم‌ترین مواد اصلی تشکیل دهنده پروفیل یوپی‌وی‌سی است. در ساختار پروفیل پنجره دوجداره از ماده پلاستیک pvc با افزودنی هایی جهت بهبود در خواص آن استفاده شده است؛ علاوه بر آن، شیشه بکار رفته در این نوع از پنجره ‌ها از نوع شیشه دوجداره می‌باشد.

    پنجره upvc به عنوان یک سیستم عایق حرارتی جهت کاهش اتلاف انرژی و همچنین صدا از بیرون به داخل (و بالعکس) در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. پنجره‌های آلومینیوم کرتین وال و پنجره‌های ترمال بریک از انواع پنجره‌های دوجداره می‌باشند که در ادامه مطلب بیشتر به آنها پرداخته شده است.

    پنجره ترمال بریک

    پنجره ترمال بریک یکی از انواع پنجره‌های آلومینیومی است که جهت بهبود عملکرد حرارتی در ساختمان‌ها استفاده می‌گردد. این نوع از پنجره با استفاده از تکنولوژی‌های مختلفی ساخته شده است که هدف آن کاهش انتقال حرارت از بیرون به داخل (و بالعکس) می‌باشد.

    مزایای پنجره ترمال بریک:

    • عایق حرارتی: پنجره‌های ترمال بریک دارای ویژگی‌هایی هستن که آنها را به یک عایق حرارتی خوب تبدیل کرده که این ویژگی موجب کاهش انتقال حرارت از داخل به خارج و بالعکس می‌شود. این ویژگی سبب کاهش نیاز به انرژی جهت گرمایش و سرمایش ساختمان می‌گردد.
    • عایق صوتی: پنجره‌های ترمال بریک به جهت ساختار چند لایه‌ای که دارند و همچنین مهر و موم، به خوبی از ورود صداهای بیرونی به داخل ساختمان جلوگیری خواهند کرد.
    • کاهش تشکیل شوره و همچنین رطوبت: با استفاده از پنجره‌های ترمال بریک، درصد تشکیل شوره و همچنین رطوبت در داخل ساختمان، به دلیل حفظ دمای مناسب و تا حدودی کنترل تابش خورشید، کاهش خواهد یافت.
    • بالا بودن مقاومت در برابر باد و باران: ساختار مقاوم و عایق بودن این پنجره‌ها سبب می‌شود که باد و باران به داخل ساختمان نفوذ کمتری داشته باشند.

    معایب پنجره ترمال بریک:

    • هزینه: پنجره‌های ترمال بریک عموما هزینه بالاتری نسبت به پنجره‌های معمولی دارند. این هزینه بالا ممکن است برای بعضی افراد یک مانع در استفاده از این نوع پنجره‌ها تلقی شود.
    • وزن: ساختار پنجره‌های ترمال بریک به دلیل استفاده از مواد سنگین‌تر ممکن است سبب افزایش وزن آن‌ها گردد که ممکن است نیاز به نصب مناسب و قوی‌تری داشته باشد.
    • شرایط نگهداری: برخی از این پنجره‌ها نیاز به نگهداری و همچنین تعمیرات مرتب، به خصوص در صورت آسیب جدی به ساختار آن‌ها، خواهند داشت.

    اما به طور کلی، پنجره ترمال بریک با ویژگی‌ها و مزایای خود می‌توانند یکی از گزینه‌های عالی جهت بهبود بهره‌وری انرژی در ساختمان‌ها باشند.

    نمای کرتین وال چیست؟

    نمای لامل با نام دیگر کرتین وال، یکی از انواع نماهای مدرن ساختمانی است، که ساختاری خود ایستا دارد. در این مدل از پنجره‌ها سنگینی وزن شیشه بر روی سازه کرتین وال یا همان لامل‌ها و شاسی کشی‌های مربوط به آن است و هیچ‌گونه بار مرده‌ای را بر ساختمان تحمیل نخواهند کرد.

    نمای کرتین وال در واقع نمایی شیشه‌ای است که در صورت نصب صحیح و اصولی، سنگینی حاصل از وزن شیشه‌ها و همچنین بار انرژی‌های حاصل از باد، طوفان و بارندگی‌ها، عموما بر روی پوسته خارجی نمای ساختمان بوده و متوجه خود ساختمان نخواهد شد.

    می‌توان گفت که سیستم کرتین وال، در حقیقت یک سازه مجزا در ساختمان به شمار می‌رود. نمای کرتین یکی از انواع نماهای شیشه‌ای ساختمان و همچنین از بهترین مدل‌ها از لحاظ مسائل سازه در ارتفاع به شمار می‌رود. در این نوع از نما عموما از مصالح سبک، به ویژه ترکیبات حاصل از آلومینیوم و شیشه، استفاده می‌گردد.

    انواع نماهای کرتین وال

    نمای کرتین وال فریم لس

    در نمای کرتین وال فاقد فریم از درپوش در سطح خارجی نما استفاده نمی‌گردد. در این روش از چسب‌های استراکچرال جهت تثبیت شیشه در فضای بین لامل‌ها استفاده می‌شود. بعد از مدول‌بندی با لامل‌ها، شیشه ها دوباره در کلاف آلومینیومی قرار گرفته و در بین لامل‌ها تثبیت می گردند. در نتیجه، در پایان کار سطح خارجی نسبتا یکنواختی از شیشه ایجاد می‌شود.

    نمای کرتین وال فیس کپ

    در نمای فیس کپ یا درپوش دار، پس از نصب لامل‌های افقی و عمودی، شیشه‌ها بین این لامل‌ها نصب می‌گردند. سپس شیشه‌ها با اتصال درپوش یا همان کپ، با دماغه لامل در محل خود نصب می‌شوند. درپوش‌های مورد استفاده در رنگ‌ها و همچنین شکل‌های متنوع (نظیر مستطیلی، گرد و غیره) و نیز با طول عمق متفاوت قابل اجرا می‌باشند.

    سیستم سمی فریم لس

    سیستم سمی فریم لس در حقیقت روشی ترکیبی از فیس کپ و نمای فریم لس می‌باشد که ظاهر متفاوتی به نمای خارجی ساختمان خواهد بخشید. در سیستم نیمه فریم می‌توان با توجه به طرح معماری به جهت تثبیت شیشه در یکی از جهات افقی و یا عمودی از درپوش و در جهت دیگر از چسب یا لاستیک استفاده کرد.

    روش یوچنل

    سیستم یو چنل را در واقع می‌توان زیرمجموعه‌ای از نمای فریم لس و یا فول فریم لس به‌شمار آورد؛ با این تفاوت که در این روش از کلاف آلومینیومی دور شیشه استفاده نمی‌گردد. با استفاده از اسپیسر مخصوص شیشه و نیز قرار گرفتن این قطعات به‌صورت پازلی در یک فضای خالی در داخل اسپیسر و همچنین استفاده از چسب استراکچرا، به نمایی مشابه با فریملس خواهیم رسید. قیمت تمام شده این روش پایین‌تر از روش بدون فریم می‌باشد.

    تعویض پنجره‌های قدیمی با پنجره upvc دوجداره

    در این عمل پنجره‌های قدیمی بدون اندکی نیاز به تخریب و یا نقاشی با پنجره upvc تعویض می‌گردند.

    با توجه به بودجه و همچنین نیازهای کیفی مدنظر کارفرما سه تیپ متفاوت از پروفیل و یراق آلات ارائه می‌گردند که شامل موارد زیر می‌باشند:

    • پروفیل ویستابست که دارای یراق آلات آلمانی هستند.
    • پروفیل هافمن و وینتک که با یراق آلات ترکیه و آلمانی تهیه شده‌اند.
    • پروفیل انزو که با یراق آلات ترکیه می‌باشد.

    کارشناسان نصب پس از بازدید از پنجره‌های شما، با توجه به خواسته‌های مورد نظرتان به لحاظ طرح و همچنین نقشه پنجره و استفاده از سیستم کشویی و یا لولایی و درخواست آیتم‌های جانبی نظیر توری، نسبت به نصب و جایگزینی پنجره upvc اقدام کرده و قیمت دقیق و نهایی را نیز اعلام خواهند کرد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید