دلایل ریزش مژه هایتان را بشناسید. همان طور که میدانید: زیبایی چشم ها از اهمیت بسزایی برخوردار است. با کمک روش های خانگی و گیاهی ما جذابیت را به چشم هایتان هدیه دهید.

ریزش مژه - دلایل ریزش مژه

دلایل بروز ریزش مژه

قبل از شروع درمان لازم است که علت ریزش مژه های خود را پیدا کنید تا راهکار مناسبی برای درمان آن استفاده شود. با پیدا کردن علت ریزش مژه نیمی از مسیر درمان را رفته‌اید و با اعمال درمان مناسب نیمه دیگر راه را لا موفقیت طی خواهید کرد. در این مطلب در خصوص دلایل ریزش مژه‌ها و راهکارهایی که برای درمان هریک از این مسائل وجود دارد صحبت می‌کنیم. بعضی از این راهکارها ممکن است در خانه قابل استفاده باشند و بعضی دیگر باید در کلینیک اجرا شوند تا شما را به نتیجه دلخواه برسانند.

اختلالات تغذیه‌ ای

یکی از اصلی‌ترین دلایل ریزش مژه‌ ها کمبود مواد مغذی موردنیاز آن‌هاست که در اثر تغذیه نامناسب افراد ایجاد خواهد شد. پروتئین، بیوتین و آهن از اصلی‌ترین مواد معدنی موردنیاز برای داشتن مژه‌هایی بلند و پرپشت هستند که کمبود آن‌ها باعث ریزش مژه‌ها می‌شود. علاوه بر این انواع ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها نیز می‌توانند در نرمی و افزایش سرعت رشد مژه‌ها تاثیر داشته باشند و مژه‌های پرپشت‌تر را به شما هدیه دهند.

راه‌ حل درمان

اصلاح رژیم غذایی راهکار درمان ریزش ناشی از این مشکل خواهد بود. شما باید مصرف غذاهای چرب و پرنمک را به حداقل برسانید و از میوه‌ها و مواد غذایی حاوی انواع ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و مواد معدنی استفاده کنید. ساختار موهای مژه کاملا شبیه به موهای سر و ابروهاست؛ به همین دلیل هر ماده غذایی که برای تقویت آن‌ها استفاده می‌کنید برای داشتن مژه‌های پرپشت‌تر نیز مفید است. حتما مواد غذایی مانند گل‌کلم، پیاز، کلم بروکلی و دانه‌ها و حبوبات را در رژیم غذایی خود قرار دهید. این مواد حاوی کراتین هستند که پروتئین اصلی برای داشتن مژه‌های محکم و مقاوم در برابر ریزش است.

مژه بلند - دلایل ریزش مژه

وجود عفونت‌ ها یا برخی بیماری‌ ها

وجود عفونت‌هایی مانند سیفلیس یا بیماری‌های ویروسی مانند تب‌خال فعال و جذام می‌تواند یکی از دلایل ریزش مژه‌ ها شود. عفونت‌های قارچی و انگلی نیز از دلایل اصلی ریزش مژه‌ها به شما می‌روند. درصورتی‌که ضربه‌ای به مژه‌ها وارد شود یا تروما رخ دهد نیز مژه‌ها شروع به ریزش خواهند کرد. برخی افراد مبتلا به سندروم تریکوتیلویانیا هستند که در شرایط استرس یا زمانی که نیاز به تمرکز دارند مژه‌های خود را می‌کنند.

یکی دیگر از بیماری‌هایی که می‌تواند باعث از دست دادن مژه‌ها شود التهاب لبه پلک است؛ در این بیماری پلک‌ها ملتهب و متورم هستند و این موضوع باعث می‌شود که مژه‌ها راحت‌تر از حد معمول کنده شوند و حتی در زمان استفاده از ریمل، شستشو یا خاراندن و مالش پلک‌ها بریزند. بیماری‌های عفونی، آلرژی، ضربه به چشم، درماتیت سبوره و دست‌کاری پلک‌ها با دستان آلوده می‌تواند از دلایل اصلی ایجاد التهاب در پلک‌ها و از دلایل ریزش مژه‌ ها باشد. در ادامه بعضی از نشانه‌های بیماری‌های رایج که می‌توانند باعث بروز مشکل ریزش شوند را بیان می‌کنیم.

بلندی مژه ها - دلایل ریزش مژه

  • التهاب پلک : قرمزی تورم لبه‌های پلک که به آن بلفاریت هم گفته می‌شود. در صورت عدم توجه به این مشکل تورم گسترش پیدا می‌کند و پلک‌ها کاملا متورم و ملتهب می‌شوند.
  • درماتیت سبوره : این مشکل معمولا با تورم پلک و پوسته ریزی همراه است. خشکی پلک‌ها و خارش لبه‌های آن و احساس سوزن سوزن شدن در لبه پلک‌ها از دیگر نشانه‌های این بیماری است. درصورتی‌که درماتیت سبوره به‌موقع درمان نشود منجر به گسترش عفونت انگلی در چشم‌ها خواهد شد و حتی ممکن است به بینایی شما هم آسیب برساند.
  • سل پوستی یا جذام : نشانه‌های این بیماری‌ها مشخص است و اغلب با دانه‌های ریز در اطراف پلک‌ها و احساس خارش و تورم آغاز خواهند شد. این بیماری‌ها از دلایل شایع ریزش مژه‌ها نیستند و روش‌های مختلفی برای درمان آن‌ها وجود دارد که قبل از اینکه به چشم‌ها و مژه‌ها برسند درمان یا حداقل کنترل خواهند شد.
  • عفونت‌ های باکتریایی : بیماری‌هایی مانند تب مخملک، سرخک یا آبله هم می‌تواند باعث نازک شدن مژه‌ها و درنهایت ریزش آن‌ها شود. البته این ریزش موقتی است و معمولا بعد از درمان بیماری و از بین رفتن نشانه‌های آن به طور کامل برطرف خواهد شد.
  • سندروم تریکوتیلویانیا : این اختلال منشا روانی دارد و لازم است که فرد برای درمان آن به روانشناس یا روان‌پزشک مراجعه کند. درصورتی‌که متوجه شدید که در طول شرایط خاص مانند تمرکز بر روی یک موضوع خاص یا استرس مژه‌های خود را می‌کنید و چشمانتان را بیش‌ازحد می‌مالید باید به وجود این اختلال شک کنید.
  • مشکلات هورمونی : کم‌کاری یا پرکاری تیروئید، کم‌کاری هیپوفیز، کم‌کاری پاراتیروئید و مشکلات مربوط به تغییرات هورمونی در زنان به‌خصوص در دوران بارداری و یائسگی می‌تواند از عوامل اصلی ریزش مژه‌ها باشد. با کنترل این مشکلات می‌توان از ریزش مژه جلوگیری کرد؛ البته اگر مشکل ناشی از تغییرات هورمونی بارداری و شروع یائسگی باشد، بعد از طی شدن این دوران و ثابت شدن هورمون‌های بدن دیگر چنین مشکلی وجود نخواهد داشت.

فر مژه - دلایل ریزش مژه

راه‌ حل درمان

از بین بردن عوامل بیماری‌زا و عفونی و درمان بیماری‌های موجود راهکار درمان این مشکل است. طبیعتا این عوامل را نمی‌توان از طریق راهکارهای خانگی درمان کرد و لازم است که حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید. توجه داشته باشید که چشم‌ها بسیار حساس هستند و درمان این بیماری‌ها با روش‌های خودسرانه و بدون نظارت پزشک می‌تواند باعث تشدید آن‌ها و ایجاد آسیب‌های جدی‌تر شود. سرعت در درمان بیماری‌ها نیز بسیار اهمیت دارد. شما باید بلافاصله بعد از مشاهده مشکل برای پیگیری آن اقدام کنید؛ چراکه عدم توجه به این بیماری‌ها و تداوم ریزش مژه‌ها می‌تواند باعث مزمن شدن آن‌ها و سخت‌تر شدن فرایند درمان ریزش مژه شود.

ریزش موی آره آتا

درست مانند موهای سر مژه‌ها هم می‌توانند دچار ریزش سکه‌ای یا آره آتا شوند. این نوع ریزش باعث خالی شدن بخش‌هایی از مژه می‌شود و به‌صورت ناگهانی اتفاق خواهد افتاد. ریزش موی سکه‌ای معمولا از نشانه‌های بیماری‌های خود ایمنی است و در صورت اختلال در سیستم ایمنی بدن رخ خواهد داد. در موارد شدیدتر این بیماری در موهای سر و ابروها هم دیده خواهد شد.

راه‌ حل درمان

بسته به‌شدت بیماری و محل وقوع آن راهکارهای مختلفی برای درمان آره آتا امتحان می‌شود. مسئله اول در درمان این نوع ریزش کنترل کردن عاملی است که باعث بروز آن شده است. بعد از آن باید به سراغ تقویت مژه‌ها و رشد دوباره آن‌ها در مناطق ریزش رفت.

استفاده از مواد آرایشی نامرغوب

استفاده از ریمل‌ها، خط چشم و مداد چشم نامرغوب یکی از شایع‌ترین دلایل ریزش مژه‌هاست. ریمل نامرغوب مژه‌ها را به هم می‌چسباند و زمانی که قصد شستن آن‌ها را دارید حتما بخشی از مژه‌هایتان را از دست می‌دهید. علاوه بر این ترکیبات نامناسب ریمل باعث خشکی، نازکی و شکنندگی مژه‌ها می‌شود و یک مالش کوچک چشم می‌تواند ریزش آن‌ها را به دنبال داشته باشد.

خط چشم، مداد چشم و سایه‌ها تماس کمتری با مژه‌ها دارند؛ اما این بدان معنا نیست که نباید به کیفیت آن‌ها توجه کنید. اگر این لوازم آرایشی را از برندهای نامعتبر تهیه کنید باعث ایجاد آلرژی در چشم‌ها و نواحی اطراف آن می‌شوند و به مژه‌های شما آسیب می‌رسانند. یکی دیگر از مواردی که شاید کمتر به آن توجه کنیم کرم‌های دور چشم یا پودرهای آرایشی است که برای زیرسازی استفاده می‌شود. این مواد می‌توانند باعث سنگینی مژه‌ها و جلوگیری از رسیدن اکسیژن به آن‌ها شوند و درنهایت ریزش مژه‌ها ایجاد خواهد شد.

توجه داشته باشید که تنها مواد آرایشی نامرغوب نیستند که به مژه‌های ما آسیب می‌رسانند. استفاده از ریمل‌ها یا خط چشم‌های ضد آب هم می‌تواند باعث ایجاد آسیب در مژه‌ها و ریزش آن‌ها شود. این مواد آرایشی به سختی از روی چشم‌ها پاک خواهند شد و مالش چشم‌ها برای پاک کردن یا استفاده مداوم از شیرپاک‌کن‌ها می‌تواند به مژه‌ها آسیب‌های جدی وارد کند.

نکته مهم دیگری که در خصوص استفاده از لوازم آرایی وجود دارد عدم حساسیت به آن‌هاست. ممکن است شما از بهترین برندهای لوازم آرایشی خرید کرده باشید اما چشمانتان به ترکیبات آن‌ها حساسیت نشان دهد. این آلرژی معمولا به شکل اگزما و خارش خود را نشان می‌دهد و با خشک کردن مژه‌ها ریزش آن‌ها را به دنبال خواهد داشت.

بعضی افراد برای اینکه ریزش مژه‌های آن‌ها احساس نشود، به جای رفتن به دنبال درمان مشکل از مژه مصنوعی استفاده می‌کنند. همیشه به یاد داشته باشید که مژه مصنوعی هرگز نمی‌تواند یک راهکار درمانی باشد و خود باعث تشدید آسیب مژه‌ها خواهد شد. چسبی که برای ثابت کردن این نوع مژه‌ها استفاده می‌شود ممکن است ایجاد حساسیت کند و درنهایت منجر به تشدید ریزش شود. علاوه بر این در زمان جدا کردن مژه‌ها بخشی از مژه‌های طبیعی با آن‌ها کنده خواهد شد و این به زیبایی چشمان شما صدمه میزند. البته اگر در مراسم‌ها و میهمانی‌های خاص از مژه‌های مصنوعی استفاده کنید مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ اما استفاده مداوم حتما سلامت و زیبایی مژه‌های شما را به خطر خواهد انداخت.

آرایش چشم - دلایل ریزش مژه

راه‌ حل درمان

مشخص است که باید لوازم آرایشی مرغوب و باکیفیتی انتخاب کنید و استفاده از لوازم ارزان قیمتی که برند آن‌ها را نمی‌شناسید یا کیفیت آن‌ها برای شما ثابت نشده است را فراموش کنید. ریمل‌هایی را که حاوی مواد تقویت کننده مژه هستند و آن‌ها را به هم نمی‌چسبند خریداری کنید. همچنین در زمان استفاده از مواد آرایشی نباید روی پلک و مژه‌های خود احساس سنگینی داشته باشید؛ وجود این موضوع می‌تواند نشان‌دهنده نامرغوب بودن وسایل آرایشی باشد. نیازی نیست نگران باشید! بعد از تعویض لوازم آرایشی خود مشکل ریزش مژه‌ها به طور کامل برطرف خواهد شد.

برخی دارو های خاص

معمولا داروهایی مانند رتینوئیدها، هپارین، آندروژن‌ها، درمان‌های هورمونی، پروسپرانول، اسید والپروئیک، ضد تیروئید، ضد کلسترول، ایندرال و داروهای ضدانعقادی باعث ایجاد ریزش موها می‌شوند و طبیعتا مژه‌ها نیز بعد از استفاده از آن‌ها دچار ریزش خواهند شد. ریزش موها و مژه‌ها یکی از عوارض اصلی شیمی‌درمانی و رادیوتراپی است و داروهای مربوط به کنترل بیماری‌های خود ایمنی یا دیابت نیز می‌توانند مژه‌های شما را ضعیف‌تر کنند.

گاهی اوقات نیز ممکن است مسمومیت‌ها یا حساسیت به بعضی داروها باعث ایجاد چنین مشکلی شود. عوارض داروهایی مانند بیسموت و آرسنیک بر روی افراد مختلف متفاوت است؛ اما بروز حساسیت ریزش مژه‌ها یکی از شایع‌ترین عوارض آن خواهد بود. در صورت مشاهده نشانه‌ها حساسیت به داروها حتما به پزشک معالج خود اطلاع دهید تا آسیبی به بدنتان وارد نشود.

راه‌ حل درمان

شما باید دوز داروهایی که پزشک برایتان تجویز کرده است تکمیل کنید و نمی‌توانید آن‌ها را به‌صورت خودسرانه قطع کنید. ریزش مژه از عوارض شایع این داروهاست و بعد از تکمیل دوره درمان و قطع مصرف داروها به طور کامل برطرف می‌شود. در زمان درمان اگر نگران مژه‌های خود هستید می‌توانید از روغن‌های تقویت کننده خانگی استفاده کنید تا ریزش آن‌ها کمی کمتر شود؛ اما در چنین مواردی باید تا زمان تکمیل دوره درمان منتظر بمانید و کمی صبور باشید.

رنگ چشم - دلایل ریزش مژه

کاهش وزن ناگهانی

رژیم‌های لاغری غیراصولی که در آن‌ها مقدار کافی کالری به بدن نمی‌رسد باعث ریزش موها و مژه‌ها خواهند شد. کاهش وزن ناگهانی باعث از دست دادن بخش زیادی از مواد معدنی در بدن می‌شود و در درجه اول به موها که عضو آسیب‌پذیرتری هستند صدمه خواهد زد.

راه‌ حل درمان

درصورتی‌که قصد لاغر شدن دارید بهتر است با مراجعه به پزشک متخصص تغذیه مقدار کالری و مواد معدنی موجود در غذای خود را به طور دقیق کنترل کنید. به یاد داشته باشید که با نخوردن غذا کسی لاغر نمی‌شود و شما با این کار تنها به بدنتان صدمه بزنید. درست و به اندازه غذا خوردن است که اندامی زیبا را به شما هدیه خواهد داد و به مژه‌های محبوبتان هم آسیبی نمی‌رساند.

استرس بیش‌ از حد

اگر همواره تحت شرایط استرس‌زا قرار دهید یا برای هر کار کوچکی دچار استرس شدید می‌شوید باید منتظر ریزش مژه‌ها باشید. تغییرات متابولیسم بدن در زمان استرس و افزایش سطح کورتیزول می‌تواند باعث تضعیف مژه‌ها و ریزش آن‌ها شود. استرس بیش‌ازحد نه‌تنها بر روی مژه‌ها که بر روی سایر موهای بدن حتی موهای سینه و سرشانه هم تاثیر خواهد گذاشت.

راه‌ حل درمان

راهکارهای کنترل استرس را یاد بگیرید و حتی‌الامکان از موقعیت‌های استرس‌زا دوری کنید. اگر شرایط شغلی‌تان به‌گونه‌ای است که همواره سطح بالایی از استرس را تحمل می‌کنید، بهتر است در اوقات بیکاری به انجام کارهایی مانند مدیتیشن بپردازید و ذهن خود را از موضوعات استرس‌آور دور کنید. البته مراجعه به روانشناس برای کنترل استرس هم توصیه می‌شود.

روش های خانگی پر پشت شدن مژه ها

روغن های اساسی مختلفی برای افزایش رشد مو ،وجود دارند و همچنین می توانند باعث رشد مژه نیز شوند از آنجایی که این روغن ها باید مستقیما به منطقه چشمی اعمال شوند، از آنها باید به ندرت و با دقت استفاده شود ،تا به داخل چشم نفوذ نکند.

روغن کرچک

اولین روغن اساسی در لیست، روغن کرچک است ؛ روغن کرچک یک روغن گیاهی است ،که از دانه بذر لوبیا گرفته شده است، و به عنوان یک محرک قوی شناخته شده است که می تواند باعث رشد و تغذیه فولیکول مو شود.

تاریخچه روغن کرچک، به نظر طولانی است، و در مصر باستان ادعا می شود ،که به عنوان پماد استفاده می شد و کلئوپاترا از آن برای روشن کردن سفیده چشم اش استفاده می کرده است. حقیقت یا افسانه، واقعا برای پر شدن و درخشان شدن مژه ها مفید است علاوه بر این، با عفونت هایی که، باعث ریزش مژه ها می شوند، مبارزه کند.

برای استفاده از روغن کرچک به عنوان یک درمان خانگی، نیاز به یک تکه پنبه یا برس آرایشی کوچک تمیز دارید ،که به عنوان یک اپلیکاتور برای مژه ها استفاده کنید قبل از رفتن به رختخواب، با دقت روغن را به مژه هایتان بزنید و اجازه دهید تا جذب شود وقتی بیدار شدید آن را با آب بشورید.

شما همچنین می توانید کمی ژل آلوئه ورا، را با روغن کرچک مخلوط کنید.آنها را به خوبی مخلوط کرده و با استفاده از پنبه یا قلم مو به مژه های خود بزنید – به همان اندازه که ریمل می زنید.اجازه دهید،تا به مدت یک شب بماند تا جذب شود و بعد از بیدار شدن به خوبی بشورید.برای بهترین نتیجه،این فرایند باید به طور منظم برای 1 تا 3 ماه تکرار شود.

ژل آلوئه ورا

ژل آلوئه ورا - دلایل ریزش مژه

آلوئه ورا، یک درمان خانگی شگفت انگیز و موثر برای داشتن مژه های ضخیم و بلند است.آلوئه ورا ،حاوی مواد مغذی و ویتامین هاست که به ضخیم و بلند شدن مژه ها کمک می کند.حاوی ویتامین ,E, A, B-12 و C است، که همه ی آن ها برای رشد موهای سالم و براق موثر هستند.

همچنین حاوی ،اسید فولیک است که مانع ریزش مژه ها می شود .علاوه بر این، آلوئه ورا دارای اثر مرطوب کنندگی است، که مژه ها را سالم نگه می دارد.برای استفاده از آلوئه ورا به عنوان یک درمان خانگی برای داشتن مژه های ضخیم و بلند، یک اپلیکاتور مانند یک برس ریمل تمیز را آماده کنید.

آلوئه ورا را با دقت بشورید تا لاتکس و لزجی زیاد آن دور ریخته شود.کمی ژل آلوئه ورا را برداریدو قبل از اینکه به رختخواب بروید، روی مژه های خود بزنید. اجازه دهید کل شب بماند.صبح، ژل را با آب گرم بشویید.

همچنین، می توانید آلوئه ورا را با روغن جوجوبا مخلوط کنید، یکی دیگر از درمان های شناخته شده که برای رطوبت رسانی مو و افزایش رشد مو مفید است.این دو ماده را با نسبت های مساوی با هم مخلوط کنید و به آرامی به مژه هایتان بزنید و برای حدود 15 دقیقه اجازه دهید،تا بماند و سپس بشورید. این کار را تا دو بار در روز تکرار کنید.

ویتامین E

ویتامین e - دلایل ریزش مژه

مطالعه ای که بر روی ویتامین E که در سال 2010 منتشر شد، نشان داد که رشد مو در افرادی که ویتامین E مصرف می کنند، نسبت به افرادی که پلاسبو مصرف می کنند، بیشتر است.

این مطالعه نشان داد، که خواص آنتی اکسیدانی ویتامین E ،باعث کاهش اکسید کنندگی پوست سر می شود که با ریزش مو نیز مرتبط است.برای استفاده از این درمان خانگی ساده، چند قطره ویتامین E را ،بر روی یک برس مژه خود بریزید و مژه هایتان را برس بکشید.

برس کشیدن مژه ها

به همان مقدار که ساده به نظر می رسد، افراد زیادی روی این شیوه قسم می خورند.برس کشیدن مژه ها، ذراتی مانند خاک و گرد و غبار که از رشد سالم آن جلوگیری می کند را از بین می برد.این ذرات، می توانند منافذ مژه را را مسدود کنند، بنابراین رشد مژه شما متوقف می شود و یا حتی باعث ریزش مژه ها می شود.

علاوه بر این، برس کشیدن می تواند گردش خون را تسریع کند، تا مواد مغذی بیشتری به فولیکول های مژه ها برسند.این روش به نحوه ماساژ دادن مژ ها کار می کند و با بهبود گردش خون، به ضخامت تارهای مو کمک می کند.

مژه های خود را با برس خودش شانه کنید، از ریشه تا انتهای مژه.این کار را دو بار در روز به مدت 5 دقیقه انجام دهید.تا زمانی که نتیجه مورد نظر به دست آید، این کار را تکرار کنید.

انجام ماساژهای پلکی

ماساژ پلک ها، یک ماساژ درمانی برای بهبود گردش خون است که به رشد مژه کمک می کند.بهبود جریان خون، مواد مغذی بیشتری را به بخش ماساژ داده شده، می رساند و باعث رشد بهتر فولیکول ها در این منطقه می شود.این کار، رشد مو را تحریک می کند و مانع از شکستگی و یا نازک شدن مژه ها می شود.

برای انجام ماساژ پلک، مقدار کمی کره شی ، ژل نفتی، یا روغن را روی پلک چشمان خود قرار دهید.به یاد داشته باشید، مقدار بسیار کمی از این ماده را روی چشمانتان بریزید، تا به داخل چشمانتان نفوذ نکنند.علاوه بر این، حتما انگشتانتان را بشورید.پس از آن، از انگشتان خود برای ماساژ خط مژه و ابرویتان استفاده کنید.

ماساژ را به صورت حرکات دایره ای، با استفاده از انگشت حلقه خود، به آرامی انجام دهید.این ماساژ را برای حدود 5 دقیقه در هر نوبت، به ازای هر چشم انجام دهید.این کار را دو بار در روز برای 1 تا 3 ماه انجام دهید.

مخلوط پوست لیمو

پوست لیمو، یک درمان فوق العاده دیگری برای داشتن مژه های ضخیم و بلند است.پوست لیمو، حاوی اسید فولیک و همچنین ویتامین های B و C است، که برای ساخت ماسک صورت نیز استفاده می شود، برای تقویت پوست، که همچنین برای رشد مو نیز بسیار مفید است.

این ماده حاوی، اسید فولیک و همچنین ویتامین b و c می باشد، که به افزایش رشد مو کمک می کند، که حتی ممکن است در روغن های ضروری مثل روغن زیتون یا روغن کرچک تزریق شود، تا باعث تقویت خواص پاک کنندگی و تحریک کنندگی پوست شود.

برای داشتن بهترین نتایج، پوست لیمو را در روغن کرچک یا روغن زیتون، درون یک کاسه خیس کنید و اجازه دهید این مخلوط حداقل 2 هفته بماند.پس از آن، با استفاده از یک تکه پنبه یا برس، ریمل مژه یا ابرو، می توانید روغن را روی مژه های خود، قبل از خوابیدن بمالید و اجازه دهید تا یک شب کامل بماند.صبح بعد از بیدار شدن با آب گرم بشورید.این کار را هر شب برای 1 تا 3 ماه ،یا تا دریافت نتایجی که می خواهید، انجام دهید.

تخم مرغ نیز برای مژه ها مفید است

تخم مرغ - دلایل ریزش مژه

تخم مرغ، یک غذای فوق العاده است و ما قبلا از مزایای آن برای تهیه و تقویت مو صحبت کرده بودیم . همچنین برای داشتن مژه های ضخیم و بلند، مناسب هستند. تخم مرغ ،غنی از پروتئین است و همچنین حاوی ویتامین های B و بیوتین هستند ،که برای افزایش بافت مژه مفید هستند.

برای استفاده از تخم مرغ به عنوان یک درمان خانگی برای داشتن مژه های ضخیم و بلند، ابتدا باید یک تخم مرغ کامل را بشویید، یک قاشق غذاخوری گلیسیرین را به آن اضافه کنید و این مخلوط را تا زمانی که کرم رنگ و سفت شود، هم بزنید.از یک تکه پنبه به عنوان یک اپلیکاتور استفاده کنید ،و آن را در مخلوط بگذارید.

پنبه را به آرامی بر روی مژه های خود بزنید.به یاد داشته باشید که نباید ،پنبه بیش از حد خیس بخورد تا از چسبیدن آن به چشم جلوگیری شودو بعد از 15 دقیقه مژه ها را آب سرد را بشویید.این کار را سه بار در هفته به مدت چند ماه تا زمانی که نتیجه مطلوب به دست بیارید، تکرار کنید.

چای سبز برای داشتن مژه های سالم

چای سبز ،دارای فلاونوئیدها است که رشد مژه را تقویت می کند .این نتیجه، در مطاله ای با استفاده از جوندگانی که ریزش مو داشتند، ثابت شد.ک مطالعه نشان داد، که جوندگانی که چای سبز دریافت کردند نشانه هایی از رشد مو را از خود نشان می دادند، در حالی که به گروه دیگر فقط آب داده شده بود، بهبودی از ریزش مو را نشان ندادند.

برای استفاده از چای سبز به عنوان یک درمان خانگی برای نازک بودن مژه ها، یک فنجان چای سبز، ترجیحا شیرین، تهیه کنید.اجازه دهید تا خنک شود.زمانی که خنک شد، با استفاده از یک اپلیکاتور ،مانند:یک تکه پنبه، چای سبز را روی مژه های خود بمالید.

چای را از ریشه مژه ها تا انتهای آن بزنید.به آرامی این کار را انجام دهید، و اجازه ندهید مژه ها با چای زیادی خیس بخورد، تا چای به چشمان نفوذ کنند.اجازه دهید 15 دقیقه بماند و سپس آنرا با آب شستشو دهید. اینکار را دو بار در هفته، برای مدت 3 ماه تکرار کنید.

کره شیا

کره شیا، که از یک دانه و غلات می آید، قرن هاست که برای تغذیه پوست، ناخن و مو استفاده می شود.کره شیا حاوی، ویتامین های A و E است که هر دو باعث تقویت فولیکول های مو و افزایش رشد مژه می شوند.

به سادگی یک تکه پنبه را در یک مقدار بسیار کمی از کره شیا، قرار دهید و به ریشه مژه ها بزنید.اجازه دهید، تا یک شب بماند و صبح روز بعد با آب گرم شستشو دهید.برای گرفتن بهترین نتیجه، این روند را برای 1 تا 3 ماه تکرار کنید.

روغن هسته انگور

این روغن فاقد سدیم و کلسترول بوده و میزان اسیدهای چرب غیر اشباع آن تا 90 درصد می رسد. خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره انگور 50 برابر بیشتر از ویتامین E و 20 برابر بیشتر از ویتامین C است.

روغن خالص دانه انگور، ترکیبی فوق العاده موثر برای فعال سازی مجدد رشد پیاز مو است که با ماساژ دادن آن روی پوست سر می توانید به تاثیر سودمند این روغن پی ببرید.

روغن سیاه دانه

سیاه دانه ، سیاه تخمه و یا در عربی شونیز یکی دیگر از قدیمی ترین طعم دهنده ها که قدیمی تر ها و شاید امروزه نیز در نان ها و ترشی های محلی مورد استفاده قرار می گیرد که روغنی از این دانه ها تهیه می شو که شاید به جرات بتوان گفت یکی از بهترین روغن ها در زمینه پوست و مو است، سیاه دانه کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف از جمله صنایع آرایشی و بهداشتی برای تهیه و تولید انواع لوسیون ضد ریزش مو و ابرو ، تقویت کننده های گیاهی برای مو ، ابرو و مژه و همچنین پمادهای ضد درد مفاصل که به شکلهای مختلفی مانند :روغن خالص سیاه دانه ،پماد، لوسیون ، سرمه ، ریمل و… تهیه و به بازار عرضه می شود و از اقبال و استفبال عمومی فراوانی برخوردار است.

روغن رزماری

رزماری یا اکلیل کوهی یکی از گیاهان دارویی معطر با نفوذ پذیری بالا و همچنین خواص درمانی بی نطیر که در کمتر گیاه دارویی این خواص را می توان یافت، روغن رزماری یک روغن محرک است که بوی نافذ و گرمی دارد و بر اعصاب مرکزی اثر مؤثری دارد . از این گیاه دارویی برای تقویت ابرو و مژه نیز هستیم که در دراز مدت دارای اثری فوق العاده و ماندگار نیز هست.

روغن کرچک

کرچک یکی دیگر از گیاهان دارویی با سابقه ای بیش از4000 سال است که این خود گواه ویژگی های خاص این گیاه است. از خواص درمانی این روغن باید به مواردی از جمله :تقویت مژه و ابرو ، از بین برنده موخوره ، تقویت و رشد مو ، چین و چروک پوست ، از بین برنده خشکی و ترک دست و پا ، مسکن درد مفاصل اشاره کرد.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یکی از روغن های طبیعی و اشباع است که از گوشت داخل میوه نارگیل تهیه می شود و یکی از نشانه های بارز آن مایع بودن روغن در دمای معمولی و جامد شدن در دمای پایین است.

این روغن که یکی از نام آشنا ترین روغن ها در میان مردم جهان و دارای کاربردهای بیشماری در زمینه تهیه مواد آرایشی است که سهم مهمی را در این صنعت به خود اختصاص داده است، بی شک روغن نارگیل یکی از بهترین روغن ها در زمینه رطوبت بخشیدن به پوست و مو و رفع خشکی پوست و مو است که البته با رایحه مطبوع و قدرت نفوذ پذیری بالا و قدرت تقویت پوست و مو جایگاه ویژه ای در میان سایر روغن های طبیعی و گیاهی دارد.

روغن زیتون

روغن زیتون - دلایل ریزش مژه

روغن زیتون مادر روغن های مفید برای پوست و مو است. این روغن می تواند جای بسیاری از محصولات حالت دهنده موها را بگیرد چراکه می تواند به طور عمیق در موها نفوذ کرده و آنها را مرطوب و هم به حالت گرفتن کمک کند.

روغن زیتون تا حد زیادی خشکی و زمختی موها را از بین می برد و به همین دلیل بیشتر از همه این روغن سبک را به کسانی پیشنهاد می کنیم که همیشه از خشکی بیش از اندازه موها شاکی اند. ناگفته نماند که آنتی اکسیدان موجود در روغن با نازک شدن و ریزش موها مبارزه می کند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید