نوشیدنی های خواب آور به شما کمک می کنند که بر بی خوابی خود غلبه کرده و خوابی عمیق و راحت داشته باشید.در این مطلب از پارس مگ ما این نوشیدنی های خواب آور را به شما معرفی خواهیم کرد.

نوشیدنی های خواب آور - نعنا

خواب یکی از نیازهای اساسی انسان برای حفظ سلامت و ادامه حیات می باشد. بدن به صورت طبیعی در هنگام خواب فعالیت های در جهت ترمیم، بارسازی و احیای خود می کند و تنها خواب شبانه می باشد که این امکان را به بدن می دهد.

با این وجود زندگی اجتماعی امروزه به گونه ای است که داشتن خواب کافی و با کیفیت را کمی دشوار کرده است و حدود نیمی از افراد جامعه دچار بی خوابی مفرط و مزمن می باشند که اکثر آن ها نسبت به این موضوع بی توجه هستند.

باید بدانید که بی خوابی عوارض خطرناک و گاهی جبران ناپذیری به همراه دارد که این امر برای برخی افراد باعث بروز مرگ های زود رس می گردد.

در این بین راهکارهای درمانی بی شماری توسط متخصصان فعال در این زمینه ارائه شده است که شما می توانید با توجه به علت بروز بی خوابی خود بهترین روش را انتخاب کنید.

در ادامه مقاله چند راهکار درمانی به صورت مختصر ارائه شده و نوشیدنی خواب آور قوی برای رفع برخی بی خوابی ها معرفی خواهد شد.

همچنین در پارس نیوز بخوانید : راهکار های درمان بی خوابی شبانه بدون مصرف دارو

نوشیدنی های خواب آور - قوری

فهرست محتوا نمایش

درمان بی خوابی با مصرف انواع نوشیدنی های خواب آور

با توجه به این که خواب نقش مهمی در تامین سلامت بدن دارد، متخصصان و پزشکان خواب انواع مختلف راهکارهای درمانی را ارائه داده اند که در این مقاله به روش های درمانی غذایی بی خوابی پرداخته می شود.

برخی مواد غذایی از جمله انواع مختلف نوشیدنی ها و دم نوش ها می توانند درمان کننده موقتی و مقطعی بی خوابی باشند.

اما نمی توانند به طور کامل و برای همیشه بی خوابی را از بین ببرند. برای درمان بی خوابی و اختلالات خواب بهترین راهکار مراجعه به بهترین مرکز درمانی و متخصصان فعال در این زمینه می باشد که بتوانند به درستی علت بروز مشکل را تشخیص داده و راهکار مناسب آن را به شما ارائه دهند، تا در کوتاه ترین زمان ممکن نتیجه مورد نظر خود را بگیرید.

قوی ترین نوشیدنی های خواب آور

این دمنوش که از گیاه اسطوخودوس تهیه می شود بسیار قوی است و تاثیر زیادی در آرامش بخشی به بدن دارد.

گیاه اسطوخودوس خاصیت درمانی هم دارد و برای سردرد، لاغری و کاهش وزن، پاکسازی کبد، درمان سرماخوردگی و سرفه مناسب است. نکته جالب در مورد اسطوخودوس آن است که این دمنوش علاوه بر خاصیت های درمانی روی خواب تاثیر بسیار مهمی می گذارد.

از گیاه اسطوخودوس برای درمان بی خوابی برای کسانی استفاده می شود که از اختلالات خواب رنج می برند. این اختلالات که مستقیما باعث کاهش خواب کافی و سالم افراد می شود می تواند در بلند مدت مشکلات زیادی را ایجاد کند.

دمنوش اسطوخودوس با تاثیرگذاری بر سیستم عصبی افراد باعث آرام شدن آن و کاهش خستگی و استرس می شود. این تاثیر به افراد خوابی آرام و بدون دغدغه را هدیه می دهد.

همچنین در دوران قاعدگی در زنان این دمنوش تا حد زیادی باعث کاهش درد و ناراحتی شده و بسیار برای سلامتی تاثیر گذار است.

نوشیدنی های خواب آور - اسطوخدوس

انواع نوشیدنی های خواب آور

شیر از بهترین نوشیدنی های خواب آور

همانطور که می دانید اولین راهکاری که متخصصان خواب برای درمان بی خوابی پیشنهاد می دهند خوردن شیر به اندازه کافی و مورد نظر است. بنابراین اولین نوشیدنی خواب آور شیر می باشد. همچنین شیر اگر مواد دیگری نیز ترکیب شود تاثیر بیشتری خواهد داشت. مانند شیر و بادام، شیر موز و شیر مالت

چای سبز از بهترین نوشیدنی های خواب آور

این چای منبع غنی اسید تیانین می باشد که خاصیت این ماده ضد اضطراب بودن آن است. اکثر مردم چای سبز را با خاصیت لاغر کنندگی آن می شناسند و اساسا با همین قصد مصرف می کنند اما باید بدانید که چای سبز آرام بخش بوده و تمرکز ذهن برای خواب را بالا می برد.

دمنوش سنبل الطیب

ممکن است علت اصلی بی خوابی شبانه شما اضطراب و استرس روزانه باشد که در این صورت با خوردن یک دمنوش آرامش بخش قوی مانند سنبل الطیب این مشکل را حل کنید. البته قبل از هر چیزی باید بدانید ریشه اصلی اضطراب های شما چیست ؟ گاهی اضطراب و استرسی که شما دچار آن هستید یک عادت دیرینه می باشد که نمی توان با یک دمنوش ساده آن را درمان کرد، با این حال این دمنوش به میزان زیادی از استرس های شما می کاهد.

نوشیدنی های خواب آور - عناب

دمنوش بابونه و بادرنجبویه

این دو دم نوش نیز خاصیت آرامش بخشی و ضد اضطرابی دارد و به ریلکس شدن بدن و ذهن کمک می کند. بدین صورت موجب آرامش مغز و تمرکز خواب می گردد. بهتر است که این دمنوش را قبل از استراحت یا خواب شبانه مصرف کنید تا یک خواب باکیفیت را تجربه نمایید.

نوشیدنی های خواب آور - بابونه

آب آلبالو از بهترین نوشیدنی های خواب آور

آلبالو حاوی ملاتونین است و به تنظیم الگوی طبیعی خواب کمک می‌کند. یک مطالعه جزئی روی بزرگسالان مبتلا به بی‌خوابی نشان داد که نوشیدن دو لیوان آب آلبالو در روز، مدت زمان خواب را بیش از یک ساعت افزایش می‌دهد و به تنظیم خواب کافی کمک می‌کند. آب آلبالو علاوه بر ملاتونین، دارای تریپتوفان است؛ اسید آمینه‌ای که کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد.

نوشیدنی های خواب آور - آلبالو

شیر بادام از بهترین نوشیدنی های خواب آور

نوشیدن شیر بادام پیش از خواب باعث افزایش حس آرامش و تجربه یک خواب آرام می‌شود. این ویژگی به دلیل وجود کلسیم در شیر بادام است که سبب تولید ملاتونین (هورمون خواب) می‌شود و به تدریج بی‌خوابی شبانه را کاهش می‌دهد.

دم‌نوش گیلاس زمستانی

دم‌نوش تهیه‌شده از ریشه، میوه و برگ‌های گیاه گیلاس زمستانی به درمان شرایطی مانند استرس، اضطراب و ورم مفاصل کمک می‌کند. در طب آیورودا از دم‌نوش گیلاس زمستانی برای درمان بی‌خوابی استفاده می‌شود.

نوشیدنی های خواب آور - گیلاس

 دم‌نوش نعناع فلفلی

سال‌هاست که در طب سنتی از نعناع فلفلی  برای درمان بی‌خوابی استفاده می‌شود. همچنین گیاه نعناع فلفلی به دلیل خواص ضدویروسی، ضد میکروبی و حتی ضد حساسیت قوی که دارد شناخته‌شده است.

چای بادرنجبویه

بعضی از افراد قبل از اینکه بخوابند، چای بادرنجبویه می‌نوشند تا بهتر بخوابند. البته به این موضوع دقت کنید که بادرنجبویه هم ممکن است مانند سنبل‌الطیب همیشه مؤثر نباشد. یک مطالعه بر روی ۸۰ نفر نشان داد که افرادی که چای بادرنجبویه نوشیدند، در مقایسه با افرادی که پلاسبو دریافت کردند، بهبود کیفیت خواب را تجربه کردند.

با این حال همچنان به شواهد بیشتری نیاز است تا بتوانیم تأیید کنیم که چای بادرنجبویه به خوابیدن کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهند که بادرنجبویه خواص دیگری هم دارد. درمان معده درد، نفخ، حالت تهوع و سوءهاضمه، کاهش استرس و اضطراب، کاهش التهاب، تسکین علائم سندرم پیش از قاعدگی، مبارزه با عفونت‌های ویروسی و تسکین درد عضلانی از جمله دیگر خواص بادرنجبویه هستند.

مطالعات همچنین نشان می‌دهند که بادرنجبویه خواص آنتی‌اکسیدانی دارد و در مبارزه با استرس اکسیداتیو مؤثر است. محققان نشان داده‌اند که بادرنجبویه ممکن است به عارضه‌های مرتبط با استرس اکسیداتیو مانند دیابت، پارکینسون، آلزایمر و بیماری‌های قلبی و عروقی کمک کند.

همان‌طور که اشاره کردیم، این گیاهان ممکن است عوارض جانبی داشته باشند و بادرنجبویه از این قاعده مستثنی نیست. البته تحقیقات زیادی در این زمینه انجام نشده است، با این حال بثورات یا راش پوستی، سردرد، حالت تهوع و تپش قلب از جمله عوارض جانبی بادرنجبویه تلقی می‌شوند.

یک مطالعه به این نتیجه رسید افرادی که به مدت ۳۰ روز یا کمتر بادرنجبویه مصرف کردند، هیچ عارضه‌ی جانبی را تجربه نکردند. با این حال، این مطالعه عنوان کرد که مصرف این گیاه ممکن است به طور بالقوه برای افراد زیر خطرناک باشد؛

  • خانم‌های باردار و شیرده
  • کودکان
  • افراد مبتلا به اختلالات تیروئیدی
  • افرادی که آرام‌بخش مصرف می‌کنند.

نوشیدنی های خواب آور - لیمو

 دمنوش گل ساعتی

افراد گزارش می‌کنند که گل ساعتی به آن‌ها در بهتر خوابیدن کمک می‌‌کند. یک بررسی به این نتیجه رسید که این دمنوش و نوشیدنی خواب آور تأ‌ثیرات آرام‌بخش چشمگیری دارد. با این حال تحقیقات درباره‌ی این نوشیدنی خواب‌آور محدود است. یک مطالعه‌ی حیوانی به بررسی تأثیر گل ساعتی بر روی خواب موش‌های صحرایی پرداخت.

محققان به موش‌های صحرایی عصاره‌ی گل ساعتی تزریق کردند. نتایج نشان داد که عصاره‌ی این گیاه تأثیر قابل‌توجهی بر روی مدت زمان کلی خواب موش‌ها داشت. تحقیقات نشان می‌دهند که گل ساعتی در تسکین علائم اضطراب هم مفید است. سایر فواید احتمالی گل ساعتی شامل کاهش قابل‌توجه علائم یائسگی از جمله سردرد، افسردگی، بی‌خوابی و عصبانیت و همچنین کاهش التهاب می‌شود.

مصرف گل ساعتی ممکن است با چند عارضه‌ی جانبی همراه باشد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توانیم احساس گیجی و سرگیجه را نام ببریم. خانم‌های باردار باید قبل از مصرف گل ساعتی با پزشک خود مشورت کنند.

دمنوش ماگنولیا

محققان در یک مطالعه به بررسی تأثیرات دمنوش ماگنولیا بر روی خواب زنانی پرداختند که در دوران یائسگی قرار داشتند. عصاره‌ی ماگنولیا حاوی ترکیباتی است که به شما کمک می‌کنند خواب بهتر و باکیفیت‌تری داشته باشید. یک مطالعه‌ی دیگر نشان داد که عصاره‌ی ماگونولیا بی‌خوابی را به طرز چشمگیری کاهش داد.

نوشیدنی های خواب آور - چای

آب گیلاس ترش

در یک مطالعه در سال ۲۰۱۰ محققان مصرف آب گیلاس ترش را با بهبود چشمگیر خواب مرتبط دانستند. در این مطالعه محققان متوجه شدند که مصرف این نوشیدنی قبل از خواب شدت بی‌خوابی را کاهش داد. در یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ بر روی ۸ شرکت‌کننده نشان داده شد که نوشیدن آب گیلاس ترش مدت زمان و کیفیت خواب را بهبود بخشید.

محققان عنوان می‌‌کنند که آب گیلاس میزان تریپتوفان در بدن را افزایش می‌دهد که این موضوع منجر به داشتن خواب بهتر می‌شود. گیلاس حاوی ملاتونین و سایر ترکیبات ضدالتهابی است که ممکن است دلیل تأثیرات مثبت آن بر روی خواب باشد. البته به تحقیقات بیشتری برای تأیید این یافته‌ها نیاز است.

نوشیدن آب گیلاس فواید دیگری هم برای سلامتی بدن دارد و بسیار مغذی است. این نوشیدنی مواد معدنی مختلفی از جمله کلسیم و پتاسیم دارد و فاقد چربی است. آب گیلاس در کاهش علائم نقرس، تقویت سیستم ایمنی، بهبود بینایی، کاهش علائم پوکی استخوان، ریکاوری بهتر و سریع‌تر بعد از ورزش و تقویت حافظه‌ی کوتاه‌مدت تأثیرگذار است.

علاوه بر این، آب گیلاس تأثیرات آنتی‌اکسیدانی دارد. آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که ممکن است این توانایی را داشته باشند که سرعت بعضی از آسیب‌ها به سلول‌ها را کاهش دهند یا آن‌ها را متوقف کنند. رادیکال‌های آزاد باعث این آسیب می‌شوند.

شکل‌گیری رادیکال‌های آزاد زمانی رخ می‌دهد که فرد غذا می‌خورد یا ورزش می‌کند. رادیکال‌های آزاد به سلول‌ها آسیب می‌رسانند که این موضوع عامل خطر بیماری‌هایی مانند سرطان و دیابت محسوب می‌شود. برای بهره‌گیری از خواص آنتی‌اکسیدان‌ها باید میوه‌ها و سبزیجاتی که حاوی آن‌ها هستند را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

 اسموتی موز و بادام

موز ماده غذایی دیگری است که حاوی مقادیر زیادی منیزیم، تریپتوفان و ملاتونین است که برای رفع بی‌خوابی شبانه مفید بوده و با ترکیب موز و شیر بادام به‌صورت اسموتی، یک نوشیدنی سرشار از تریپتوفان و ملاتونین دارید که به درمان بی‌خوابی کمک می‌کند.

نوشیدنی های خواب آور - اسموتی

آب سبزی‌ها سبز

آب سبزی‌هایی که با استفاده از کرفس، اسفناج، سیب سبز و آب یک لیموترش تازه تهیه می‌شود به کاهش استرس و درمان بی‌خوابی کمک می‌کند.

آب نارگیل

آب نارگیل علاوه بر این‌که به‌عنوان یک نوشیدنی انرژی‌زا شناخته می‌شود، به دلیل مقادیر بالای ویتامین‌های B، منیزیم و پتاسیم موجود در آن به کاهش استرس و درمان بی‌خوابی کمک می‌کند.

آب گریپ‌فروت

آب گریپ‌فروت به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی که دارد یکی از بهترین آبمیوه‌های طبیعی برای درمان بی‌خوابی شبانه محسوب می‌شود 

نوشیدنی های خواب آور - گل

مواد غذایی که موجب بی‌خوابی می‌شود

برخلاف نوشیدنی‌هایی که برای درمان بی‌خوابی نام بردیم برخی از مواد غذایی و نوشیدنی‌ها هم هستند که باعث بی‌خوابی می‌شوند که باید از خوردن آن‌ها قبل از خواب پرهیز کرد. این مواد غذایی عبارت‌اند از:

قهوه

قهوه نوشیدنی رایج برای بسیاری از افراد است. بااین‌حال، یک قانون ساده در مورد نوشیدن قهوه وجود دارد که باید حداقل 6 ساعت قبل از خواب قهوه مصرف نکنید چراکه کافئین موجود در قهوه باعث ایجاد اضطراب و اختلالات خواب می‌شود. همچنین کافئین سطح هورمون استرس را افزایش داده و با مسدود کردن گیرنده‌های آدنوزین تقویت‌کننده خواب در مغز، شمارا بیدار نگه می‌دارد. به همین خاطر توصیه می‌شود که بعد از ناهار قهوه نخورید.

غذاهای ادویه‌دار

علیرغم اینکه غذاهای تند بسیار خوشمزه هستند و دارای برخی از مزایای سلامتی قابل‌توجه هستند، اما خوردن آن‌ها قبل از خواب می‌تواند یک ایده بد باشد. غذاهای تند روی دستگاه گوارش تأثیر مخرب می‌گذارد. درواقع، ناراحتی دستگاه گوارش عامل اصلی بی‌خوابی به‌حساب می‌آید. خوردن غذاهای تند ممکن است باعث سوءهاضمه، سوزش سر دل و رفلکس اسید شود که ممکن است مانع از خواب آرام شب  شما شود.

جو دوسر و تأثیر آن بر بی‌خوابی

 اگر جو دوسر قبل از خواب مصرف شود، وقت کافی برای هضم مناسب ندارند. درنتیجه، این غذا می‌تواند منجر به سوءهاضمه، گاز و سوزش قلب شود. همه این مشکلات منجر به  ناراحتی معده شده و احساس  درد شما فعال می‌شود، درنتیجه شمارا در شب‌بیدار نگه می‌دارد‌.

نوشیدنی های خواب آور - موز

غذاهای قندی یا پر کربوهیدرات

شیرینی‌هایی مانند شیرینی کوکی، کیک شکلاتی یا هر نوع دسر دیگری می‌توانند سطح قند خون شمارا افزایش دهند و باعث شوند سطح انرژی شما از همگام نشود. قندهای منفردی مانند فروکتوز و گالاکتوز، در صورت عدم مصرف شبانه در الگوهای خواب نامنظم نقش دارند؛ بنابراین، غذاهای قندی یا پر کربوهیدرات غذاهایی محسوب می‌شوند که باعث بی‌خوابی می‌شوند.

الکل

الکل می‌تواند در آرامش شما و کمک به شما در خوابیدن مفید باشد. بااین‌وجود، برخلاف تصور عامه، الکل به القای خواب کمک نمی‌کند. معمولاً خواب شمارا مختل می‌کند و شمارا از ورود به مراحل عمیق‌تر چرخه خواب بازمی‌دارد. ازآنجاکه الکل از اواسط شب شروع به فرسودگی می‌کند، کیفیت خواب شما به‌طور قابل‌توجهی مختل می‌شود.

غذاهای پرچرب

غذاهای پرچرب ازجمله غذاهایی هستند که باعث بی‌خوابی می‌شوند. غذاهایی که حاوی مقدار زیادی چربی هستند با خواب تکه‌تکه و ضعیف مرتبط هستند. چربی ممکن است فرآیندهای هضم را ایجاد کرده و منجر به ایجاد اسیدهای معده شود. اگر بعد از خوردن غذاهای پرچرب دراز بکشید، ممکن است به مری ختم شود و ناراحتی ایجاد کند.

غذاهای حاوی پروتئین بالا

غذاهایی که سرشار از پروتئین هستند، اسیدهای آمینه را درون خون آزاد می‌کنند. اگر این اسیدهای آمینه بدن را آب کنند، از آن‌ها برای سنتز محرک مانند اپی نفرین و نوراپی نفرین، انتقال‌دهنده‌های عصبی تحریک‌کننده و هورمون‌های تیروئید ترموژنیک استفاده می‌شود.

نوشیدنی های خواب آور - فنجان

زمان مصرف نوشیدنی های خواب آور

در بالا با انواع مختلف نوشیدنی های طبیعی برای درمان بی خوابی آشنا شدید. حال باید بدانید که چنین نوشیدنی هایی را چطور مصرف کنید تا بهترین اثر را بر شما داشته باشند.

یکی از مواردی که در موقع مصرف دمنوش ها یا نوشیدنی های خواب آور بسیار مهم است زمان آن است. البته مصرف این نوشیدنی ها با برخی مواد دیگر نیز توصیه می شود که در ادامه به صورت کامل بیان می کنیم.

بهترین زمان مصرف نوشیدنی های خوب آور 30 دقیقه قبل از خوابیدن است. در نوشیدنی هایی مثل شیر بهتر است نیم ساعت قبل از این که به رختخواب بروید مقداری شیر با مغزی جات مثل بادام مصرف کنید.

این نوشیدنی لذیذ می تواند تا حد زیادی از استرس شبانه شما بکاهد. سپس با خوابیدن در یک مکان آرام می توانید یک خواب سالم و لذت بخشی را تجربه نمایید.

همه نوشیدنی های خواب آور به 30 دقیقه زمان نیاز دارند اما توجه داشته باشید که فقط این موارد نمی تواند خواب آرام شما را تضمین کند. شما پس از خوردن نوشیدنی خواب آور باید به سراغ محل مناسب و آرامی برای خواب بروید.

مکانی که در آن نور بسیار کم است و سروصدایی وجود ندارد. چنین مکان هایی به تاثیرگذاری نوشیدنی خواب آور کمک بیشتری می کند.

آیا نوشیدنی های خواب آور ضرر دارد ؟

خوردن نوشیدنی های خواب آور طبیعی برای بدن ضرری ندارد. این نوشیدنی ها آرامش بخش و تسهیل کننده روند طبیعی خواب هستند. با این حال اگر شما در ساعت خاصی باید بیدار شوید، بهتر است مطابق با مقدار نیاز خود از این چنین نوشیدنی هایی مصرف کنید. البته تاثیر هر نوشیدنی خواب آوری بر روی افراد مختلف، متفاوت است و شما می توانید مطابق با نیاز خود مقدار مصرفی آن را تعیین نمایید.

نوشیدنی های خواب آور - دمنوش

آیا نوشیدنی های خواب آور برای درمان بی خوابی کافی است ؟

بسیاری عقیده دارند بی خوابی را می توان با نوشیدنی و سبک زندگی این چنینی معالجه کرد. حال آن که درمان بی خوابی فقط بواسطه چنین تجویزهایی امکان پذیر نیست. علل ایجاد بی خوابی متفاوت بوده و هر کدام نیازمند روش درمانی خاصی است. مثلا برای کمبود خواب ناشی از آپنه خواب باید به پزشک خواب مراجعه کرد که بتواند توسط دیوایس دهانی یا دستگاه تنفس دهانی آن را درمان نماید.

نوشیدنی های خواب آور زمانی کارساز است که علت بی خوابی شما و میزان آن خفیف باشد. در این صورت با مصرف دمنوش اسطوخودوس یا بابونه می توان تا حد زیادی آن را کنترل نمود.

بی خوابی و عملکرد نوشیدنی های خواب آور بر آن

بی خوابی عبارت است عدم توانایی برای خوابیدن یا ماندن در حالت خواب در مدت زمان طولانی، بیدار شدن های مکرر در طول خواب و ناتوانی در خوابیدن مجدد و به طور کلی خوابی که نتواند باعث تجدید قوا شود و خستگی را رفع کند. اگر چنین وضعیتی به صورت خفیف باشد می توان با نوشیدن دمنوش یا نوشیدنی های خواب آور آن را درمان کرد در غیر این صورت باید به روش دیگر درمانی متوسل شد.

عوارض بی خوابی و بهترین روش درمان

به طور کلی بی خوابی تا حد زیادی کیفیت زندگی افراد را در تمام جوانب کاهش می دهد. در ادامه به صورت مختصر بخشی از مشکلاتی که بی خوابی باعث بروز آن می شود شرح داده می شود. با توجه به عوارض خطرناک بی خوابی نباید از این اختلال چشم پوشی کرده و درمان آن را به تعویق بیندازید. برخی از عوارض بی خوابی عبارت اند از:

نوشیدنی های خواب آور - فنجان شیشه ای

  • از دست دادن تمرکز و قدرت یادگیری
  • کاهش قدرت واکنش نسبت به خطرات محیطی
  • کاهش حافظه و بروز آلزایمر
  • بروز اختلالات خلقی
  • بروز مشکلات عصبی و افزایش تحریک پذیری
  • بروز علائم افسردگی و کاهش شدید امید به زندگی
  • داشتن حس کسالت و تنبلی در تمام طول بیداری
  • افزایش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی
  • افزایش وزن و خطر ابتلا به دیابت
  • توقف رشد در کودکان
  • ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن
  • بروز یا شدت یافتن انواع بیماری های تنفسی
  • افزایش خطر ابتلا به انواع بیماری های عصبی و خلقی
  • کاهش عکس العمل مغز در مقابل پدیده ها و خطرات محیطی

با توجه به مواردی که در بالا ذکر شد، نمی توان نوشیدنی های خواب آور را به عنوان روش درمانی کافی در نظر گرفت. بهتر است در ابتدا به شناسایی عامل بی خوابی پرداخت و سپس متناسب با آن به روش درمانی درست متوسل شد. بهترین روش درمان بی خوابی در حال حاضر مراجعه به دکتر اختلالات خواب است که می تواند با معاینه درست به درمان بی خوابی شما بپردازد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید