• احتمالا همه ی شما تجربه ی اسباب کشی را داشته اید. اکثر افراد اسباب کشی را کاری سخت می پندارند اما اگر اصول صحیح آن را بدانید و با برنامه ریزی درست این کار را شروع کنید، بسیار ساده تر از چیزی که فکرش را بکنید است. گروه سبک زندگی پارس مگ ترفندهای اسباب کشی آسان را به شما یاد می دهد.

    جعبه ی اسباب کشی - اسباب کشی

    فهرست محتوا نمایش

    اصول اسباب‌کشی ایمن و راحت

    برای اسباب کشی برنامه‌ریزی کنید.

    قبل از شروع به بیرون ریختن وسایل، لیستی از آنچه که در خانه جدید قطعا نیاز دارید را تهیه کنید. یعنی مواردی که به طور منظم از آن‌ها استفاده می کنید، مانند تخت و وسایل آشپزی. برای لیست کردن وسایل مورد نیاز به فضای خانه جدید، بزرگتر و کوچکتر بودن آن توجه کنید.

    اگر ممکن است برای انجام هریک از کارها یک زمان مشخص تعیین کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا طبق زمان و برنامه مشخصی تمام وسایل بسته‌بندی شود و از فشار و استرس روز نهایی اسباب‌کشی هم کم شود.

    جمع کردن وسایل را به روزهای آخر موکول نکنید.

    یکی از مهم‌ترین اصول بسته‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی شروع به موقع و عدم تعویق بسته‌بندی است. جمع کردن همه وسایل خانه کار راحتی نیست. بنابراین این کار را به روزهای آخر جابجایی موکول نکنید و زودتر جمع کردن و بسته‌بندی کردن وسایل را شروع کنید و کم‌کم کار را پیش ببرید.

    لیستی از وسایل مورد نیاز تهیه کنید.

    برای شروع استرس نگیرید. ابتدا لیستی از وسایل موردنیاز برای اسباب‌کشی و بسته‌بندی تهیه و آن‌ها را آماده کنید. این کار باعث می‌شود که دیگر به دنبال وسایل غیرضروری نگردید و در وقتتان صرفه‌جویی کرده و بتوانید به راحتی وسایلتان را بسته‌بندی کنید.

    برای هر اسباب‌کشی به کارتن مخصوص اسباب‌کشی، سلفون، بابل رول، چسب و … نیاز دارید. سعی کنید کارتن وسایل برقی مانند تلویزیون، سیستم صوتی، مایکروفر و سایر وسایل برقی منزل را نگه دارید و آن‌ها را با کارتن خودشان بسته‌بندی کنید.

    کارتن مناسب تهیه کنید.

    کارتن‌ها نباید خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشند. برای تهیه کارتن از مغازه داران اطراف خود بخواهید یک یا چند عدد کارتن برای شما تهیه کنند. همچنین می‌توانید انواع کارتن را از شرکت‌های حمل بار خریداری کنید.

    وسایلی که نیاز ندارید، نگه ندارید.

    هنگام بسته‌بندی وسایل، اگر به چیزی نیاز ندارید، آن را به خانه جدید نبرید. سعی کنید بار خود را سبک کنید. اگر قابل فروش هست، بفروشید، اگر قابل استفاده نیست دور بیندازید و اگر قابل اهدا شدن است، هدیه دهید.

    برای اسباب کشی از آشپزخانه شروع کنید.

    آشپزخانه و وسایل آن پیچیده‌ترین قسمت خانه است. بسته‌بندی وسایل را از آنجا شروع کنید تا استرس نگیرید. جمع کردن آشپزخانه بار زیادی را از دوش شما بر می‌دارد. برای شروع بسته‌بندی وسایل بهتر است ابتدا ظروف شکستنی را بسته‌بندی کنید و با این کار مانع شکستن ظروف در زمان بسته‌بندی وسایل دیگر شوید.

    روش صحیح اسباب کشی - اسباب کشی

    وسایل خواب را آخر جمع کنید.

    آخرین چیزی که جمع‌آوری می‌کنید، تخت‌خواب‌ها باشند. خوابیدن روی زمین در کنار وسایل در هنگام اسباب‌کشی، خستگی و زحمت شما را دو چندان می‌کند.

    حواستان به وسایل آسیب‌پذیر باشد.

    وسایلی مانند لیوان​ها، بشقاب​های شیشه‌ای و چینی، آینه و تابلوها، قاب​های عکس، آباژور، مجسمه​ها، وسایل دکوری و … را پیش از قرار دادن در کارتن به وسیله نایلون​های حباب‌دار، کاغذ یا روزنامه بسته‌بندی کرده تا به هم برخورد نکنند و سپس داخل کارتن قرار دهید.

    وسایل را دسته‌بندی کنید.

    هنگام جمع کردن وسایل خانه، انواع مختلف وسایل را ابتدا دسته‌بندی و سپس در جعبه‌های جدا قرار دهید. مثلا جعبه‌ای را به وسایل الکترونیکی و جعبه دیگر را به ابزار و پیچ ‌و مهره اختصاص دهید. حتما نام هر بسته را روی آن بنویسید تا هنگام باز کردن گیج نشوید. این کار علاوه بر اینکه مانع آسیب دیدن وسایل می‌شود، از سردرگمی و گم شدن وسایل هنگام باز کردن در مکان جدید نیز جلوگیری می‌کند.

    برای اسباب کشی وسایل هم جنس را جدا کنید.

    وسایل هم‌جنس را با هم بسته‌بندی کنید. از دیگر نکات اصول اسباب‌کشی حرفه‌ای  قرار دادن وسایل مشابه و هم جنس در داخل یک کارتن است. مثلا ظروف چینی و مسی را کنار هم در داخل یک کارتن قرار ندهید.

    وسایل غیرقابل بسته‌بندی را جدا کنید.

    یکسری وسایل خانه مانند مایعات، شوینده‌ها، لوازم آرایشی و بهداشتی هستند که بهتر است بسته‌بندی نشوند، زیرا هنگام جابجایی ممکن است در آن باز شود. این وسایل را جدا کنید و روز اسباب‎کشی داخل بار قرار ندهید. بهتر است خودتان آن را جابه‌جا کنید و به خانه جدید ببرید.

    جعبه‌ها سالم باشند.

    برای بسته‌بندی وسایل از جعبه‌ها و کارتون‌های سالم استفاده کنید. زیرا کارتون‌های فرسوده هنگام حمل و نقل ممکن است متلاشی شوند. ضمنا جعبه یا کارتون ممکن است هنگام جابجایی باز شوند و وسایل آسیب ببینند. حتما اطراف کارتون و خصوصا زیر آن را با چسب بزرگ محکم کنید.

     برای اسباب کشی اصولی بچینید.

    بهتر است که وسایل شکستنی را در کارتن​های بزرگ قرار ندهید و از قرار دادن تعداد زیادی وسایل شکستنی در یک کارتن پرهیز کنید. اسباب و اثاثیه داخل کارتن‌ها باید با اصول چیده شوند. ظروف و وسایل سنگین‌تر را در کف کارتن قرار دهید و وسایل سبک‌تر را به ترتیب در بالای آن قرار دهید.

    فضاهای خالی کارتن‌ها را پر کنید.

    در کارتن وسایل شکستنی، فضاهای خالی را با تکه​های کاغذ، روزنامه، حوله، پتو و … بپوشانید  تا وسایل شکستنی در داخل کارتن جایی برای تکان خوردن نداشته باشند و سالم بمانند.

    سبک، سنگین کنید.

    اگر جعبه‌ها و کارتن‌های بزرگ را فقط با کتاب و سایر وسایل سنگین پر کنید، وزن آن‌ها بسیار زیاد می‌شود و در نتیجه امکان آن که به کارگر و یا به وسایل آسیب وارد شود نیز افزایش می‌یابد. بهتر است در کارتن‌های بزرگ مخلوطی از وسایل سنگین و سبک را قرار دهید.

    خرید خانه - اسباب کشی

    قطعات مبلمان را جدا کنید.

    اگر مبلمان، تخت، میز یا وسایل دیگر شما قابلیت باز شدن قطعات دارند، آن‌ها را از هم باز کنید تا هنگام جابجایی آسیب نبینند. باز کردن قطعات باعث حمل راحت و کاهش آسیب‌دیدگی وسایل می‌شود.

    محفظه‌ها را خالی کنید برای اسباب کشی

    قبل از اسباب‌کشی همه محفظه‌ها، کشوها و قفسه‌های وسایل را خالی کنید که هنگام حمل و نقل جابجا نشود و آسیب نبیند. همچنین درب کشوها و کمدها را با چسب محکم کنید تا هنگام جابجایی باز نشوند.

    کمد‌ لباس‌ها را سبک کنید.

    یک روش موثر برای جابجایی کمد لباس‌ها در اسباب‌کشی، خالی نکردن کشوها و کمد از لباس است. به این صورت که برای سبک شدن کمد کشوها را درآورده ولی آن‌ها را از لباس خالی نکنید، این کار می‌تواند از سنگین شدن کمد جلوگیری کند و حمل و نقل وسایل را آسان‌تر کند.

    گلدان‌ها را سنگین نکنید.

    چند روز قبل از اسباب‌کشی گلدان‌ها را آب ندهید، زیرا گیاهان وقتی پرآب ‌شوند سنگین می‌شوند.

    برای اسباب کشی کارتون شکستنی‌ها را جدا کنید.

    وسایل و ظروف شکستنی را در کارتون‌های جداگانه بسته‌بندی کنید. حتما روز اسباب‌کشی و حمل وسایل، به افراد مسئول در مورد جعبه‌های شکستنی هشدار دهید که بیشتر مراقب باشند.

    از وسایل عکس بگیرد.

    بسیاری از وسایل خانه مانند وسایل برقی و مبلمان، در خانه جدید نیاز به نصب دارند. قبل از جدا کردن وسایل برقی از برق، از طریقه نصب و وصل آن‌ها عکس بگیرد که بتوانید خودتان مجددا آن‌ها را راه بیندازید. همچنین وقتی‌ جعبه یا کارتونی را بسته‌بندی کردید، از محتویات آن عکس بگیرید که موقع باز کردن بدانید درون هر جعبه چیست.

    پیچ و مهره‌ها را تفکیک کنید.

    هنگام باز کردن و جدا کردن قطعات وسایل، پیچ و مهره هر وسیله‌ای را در بسته جداگانه بگذارید و اسم آن را بنویسید. برای نصب مجدد به آن‌ها نیاز دارید.

    وسایل اتاق‌ها را تفکیک کنید.

    هنگام جمع کردن و بسته‌بندی، وسایل اتاق‌های مختلف را به صورت مجزا بسته‌بندی کنید و وسایل را با هم ترکیب نکنید. به این ترتیب در چیدمان اتاق‌های خانه جدید گیج و سردرگم نمی‌شوید.

    وسایل قیمتی را بسته‌بندی نکنید.

    وسایلی مانند طلا و زیورآلات را در یک کیف دستی، خودتان جابجا کنید و آن‌ها را داخل بار و ماشین اسباب‌کشی نفرستید.

    خانه تکانی کردن - اسباب کشی

    از وسایل نرم خانه برای بسته‌بندی استفاده کنید.

    لازم نیست برای بسته‌بندی وسایل حساس و شکستی، حتما از کاغذ باطله، روزنامه یا ضربه‌گیر استفاده کنید. می‌توانید با قرار دادن لباس‌ها یا پارچه‌های نرم خود در جعبه یا کارتون، وسایل را ایمن کنید تا هنگام حمل‌و نقل حرکت نکنند.

    لباس‌های خود را در کیسه زباله قرار دهید.

    لازم نیست لباس‌های داخل کمد را از آویزهایشان خارج کنید و تا کنید و بسته‌بندی کنید. می‌توانید به همان شکلی که لباس‌ها در چوب‌های آویز قرار دارند، آن‌ها را داخل کیسه‌های بزرگ و محکم زباله، ببندید. در این صورت در خانه جدید، برای چیدمان لباس کارتان بسیار راحت است.

    چمدان‌ها را فراموش نکنید.

    وسایل سنگین مانند کتاب‌ها را در داخل چمدان جای دهید. زیرا چمدان چرخدار است و حمل آن بسیار راحت است.

    یک جعبه روزمره بسته‌بندی کنید.

    یک جعبه از وسایلی که روز بعد اسباب‌کشی به آن نیاز دارید، مانند لباس‌های مربوط به کار، وسایل آرایشی-بهداشتی، قهوه‌ساز و …، بسته‌بندی کرده و دم دست بگذارید تا فردا برای پیدا کردن وسایل مورد نیازتان مستاصل نشوید.

    برای اسباب کشی مواد خوراکی را فریز کنید.

    بهتر است از یکی دو هفته قبل از اسباب‌کشی تمام مواد خوراکی که قابل فریز شدن هستند را فریز کنید و سعی کنید چند روز قبل از اسباب‌کشی مواد غذایی جدید نخرید.

    مبل‌ها و وسایل برقی بزرگ را کاور کنید.

    اگر مبلمانی با پارچه مبلی روشن یا آسیب‌پذیر دارید، حتما با یک پارچه کاملا مبل را کاور کنید. علاوه بر این برای آسیب ندیدن پایه‌های مبل یا میز جلومبلی، یا وسایلی مانند یخچال و ماشین لباسشویی، حتما با استفاده از پلاستیک‌های حباب‌دار یا فوم آن‌ها را بپوشانید تا دچار رنگ پریدگی یا آسیب نشوند.

    مستاجری - اسباب کشی

    میان‌وعده تهیه کنید.

    روز اسباب‌کشی روزی سخت و طاقت‌فرسا است و اغلب افراد وقتی برای خوردن و آشامیدن پیدا نمی‌کنند. بهتر است از روز قبل میان‌وعده‌های کوچک و آبمیوه برای خود و خانواده آماده کنید تا انرژی کم نیاورید.

    در اسباب کشی فکری به حال بچه‌ها بکنید.

    کودکان در روز اسباب‌کشی خسته و بهانه‌گیر می‌شوند. بهتر است کودکان و حیوانات خانگی را به دوستان و آشنایان بسپارید.

    از افراد حرفه‌ای استفاده کنید.

    سعی کنید برای اسباب‌کشی از افراد خبره به منظور جابجایی استفاده کنید. چگونگی حمل و جابجایی وسایل خصوصا وسایل بزرگ، به مهارت نیاز دارد و افرادی که حرفه‌ای نیستند، به وسایل آسیب می‌زنند. برای اطمینان، اسباب‌کشی خود را به شرکت‌های خدماتی معتبر بسپارید. همچنین در روز اسباب‌کشی، هریک از اعضای خانواده را مسئول قسمتی از خانه جدید کنید تا زمانی که کارگران وسایل را به داخل خانه می‌آورند، وسایل مربوط به هر اتاق را در همان‌جا بگذارند.

    جعبه‌ها را از جلوی دید بردارید.

    در خانه جدید، بعد از باز کردن هر جعبه یا کارتون و خالی کردن محتویات آن، جعبه را به بیرون از خانه ببرید که جلوی چشمتان نباشد. کم شدن جعبه‌ها نشان از پیشرفت فیزیکی است و حس خوبی دارد و خستگی را از تن در می‌کند.

    همه وسایل را با هم باز نکنید.

    تقسیم کار کنید و هر فرد را مسئول چیدن وسایل شخصی خودش کنید. همچنین هرگز قبل از مشخص کردن جای وسایل، آن‌ها را باز نکنید. زیرا این کار باعث می‌شود نظم خانه به هم بریزد و وسایل سرجایشان قرار نگیرد.

    ابتدا وسایل بزرگ را جابجا کنید.

    با قراردادن وسایل بزرگ مانند مبلمان و بوفه در گوشه‌ها از به هم ریختگی خانه جلوگیری کنید و در نهایت بر اساس فضای باقیمانده، وسایل را بچینید.

    اولویت‌بندی کنید.

    پس از آنکه تمام وسایل جابه‌جا شدند، بهتر است در وهله اول به سراغ آشپزخانه بروید و وسایلی ضروری مثل گاز و یخچال را راه بیندازید. سپس برای باز کردن وسایل اولویت‌بندی کنید. کارتن‌های هر بخش را در مکان مربوط به آن قرار دهید. مثلا کارتن‌های مربوط به آشپزخانه داخل آشپزخانه باشند. سپس بنا به اولویت‌بندی شروع به باز کردن وسایل و چیدن آن‌ها کنید.

    تمرکز کنید و آرامش خود را حفظ کنید!

    روز اسباب‌کشی قبل از هر چیز سعی کنید اصلا استرس نداشته باشید و دست و پایتان را گم نکنید تا تمرکز کافی روی اداره کردن کارها داشته باشید. به صورت مداوم چک کنید که وسیله‌ای در هیچ یک از فضاهای منزل جا نمانده باشد. همچنین اسباب‌کشی بهتر است صبح انجام شود نه شب که معمولا همسایه‌ها در منزل هستند.

    همچنین در شب هوا تاریک است و احتمال خطر آسیب رسیدن به وسایل و کارگر حمل اثاثیه بیش‌تر است. اما در صورت اثاث‌کشی در روز، پس از انجام کار تا شب زمان زیادی برای آماده کردن حداقل بخشی از منزل جهت خوابیدن در اختیار دارید.

    آژانس های حمل بار - اسباب کشی

    ترفندهای جالب اسباب کشی

    در این بخش می خواهیم به ترفند های جالب برای اسباب کشی اشاره کنیم تا بتوانید جابجایی راحت تری را تجربه کنید. این ترفندها تکمیل کننده نکات مهم در اسباب کشی هستند:

    • بهتر است ابتدا تمام اثاثیه سنگین را بارگیری کنید. کمد، میز، مبلمان، یخچال، فریزر و غیره باید ابتدا در پشت کامیون قرار بگیرند. برای آشنایی با نحوه صحیح حمل یخچال این مقاله را مطالعه کنید.
    • اقلام ظریف مثل شیشه ها را در کنار اجسام سنگین مانند مبلمان بارگیری و نگهداری نکنید. همچنین ممکن است در دست اندازهای جاده این اسباب ظریف سقوط کنند یا بشکنند بهتر است آنها را در یک کمد یا جای امنی قرار دهید.
    • سعی کنید در داخل جعبه ها وسایل یک نوع قرار دهید و جعبه های مرتبط را در کنار همدیگر قرار دهید.
    • یکی از نکات مهم در اثاث کشی این است که برای جعبه ها شماره بگذارید و طبق شماره آنها را کنار هم بگذارید که در بارگیری کنار هم قرار گیرند. این به حمل کنندگان هم کمک می کند تا بتوانند مکان مناسب در خانه جدید برای هر جعبه را انتخاب کنند.
    • یک شخص را مسئول بگذارید تا کارگران را برای تخلیه بار هر کارتن، بر اساس شماره در محل خود راهنمایی کند.
    • بعد از اینکه جای وسایل مشخص شد آنها را باز کنید و تا قبل از آن بسته ها را باز نکنید.
    • از آنجایی که همیشه اولین لوازمی که در وسیله نقلیه بارگیری می شوند در انتها خارج می شوند، اسباب مهم و ضروری را در آخر بارگیری کنید. این ترفند جالب اسباب کشی را بخاطر بسپارید.
    • یک طرح کاغذی برای قرار دادن وسایل در خانه جدید خود برای تخلیه بار در نظر بگیرید. برای مثال مشخص کنید که مبلمان در کجا قرار گیرند، این به شما کمک می کند که نیاز کمتری به جابجایی وسایل باشد و هر کدام را در جای صحیح خود بگذارید.
    • اگر بعضی از وسایل این قابلیت را دارند که آنها را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید، قبل از تفکیک از آنها عکس بگیرید تا هنگام اسمبل کردن آنها دچار مشکل نشوید.
    • وسایل سنگین را در چمدان قرار دهید که حمل آن راحت تر باشد.
    • مواد غذایی را قبل از اسباب کشی فریز کنید و در روزهای آخر مواد غذایی تازه نخرید.

    بزرگترین اشتباهات اسباب کشی

    دست کم گرفتن اسباب کشی

    برخی افراد همه چیز را دست کم می گیرند اثاث کشی به این سادگی ها هم نیست کلی جعبه و کارتن بسته بندی لازم داریید. آیا از قبل به تعداد کافی کارتن محکم و با کیفیت تهیه کرده اید؟ این افراد همه چیز را ساده و سطحی نگاه می کنند.

    برای مثال وقتی نوبت به بسته بندی لوازم  منزل می رسد همیشه تعداد کارتن های خریداری شده کمتر از حجم وسایل است. همین مضوع ساده یکی از بزرگترین اشتباهات در اسباب کشی به حساب می آید. اگر لوازم بسته بندی ( کارتن، برچسب، پلاستیک حباب دار و …) کمتر از مقدار نیاز باشد مجبورید در وسط کار برای خرید کارتن با قیمت بیشتری اقدام کنید.

    بزرگترین اشتباهات اسباب کشی و بسته بندی

    وقتی چند سال در یک خانه ساکن باشید احتمالا کلی وسیله کوچک و بزرگ را تهیه کرده اید. جابجایی این همه لوازم مشکلات اثاث کشی را بیشتر می کند. بسیاری از این وسایل دیگر استفاده چندانی برای تان ندارند.

    برای خلاص شدن از لوازم بی مصرف، آنها را بفروشید یا به دیگران هدیه دهید. مثلا اسباب بازی های بچگی فرزندتان یا تخت و کمد سیسمونی که دیگر به کارتان نمی آید را به کسی که به تازگی صاحب فرزندی شده ببخشید. به هر حال هر گاری بهتر از اینست که کلی پول بابت بردن این لوازم به منزل جدید بپردازید.

    خانه تکانی - اسباب کشی

    هماهنگ نکردن با شرکت باربری

    یکی دیگر از اشتباهات موقع اسباب کشی اینست که سعی دارید همه کارها را به تنهایی انجام دهید. برخی از افراد برای کاهش هزینه های باربری از دوستان و اقوام کمک می گیرند. در نظر داشته باشید که این افراد نمی توانند به درستی کار حمل بار و جابجایی را انجام دهند زیرا در این زمینه کم تجربه هستند.

    اما شرکت های اسباب کشی سالانه صدها مورد مشابه را انجام داده اند و در صورت بروز مشکل می دانند چگونه بار را سالم به مقصد برسانند. یک روز بارانی یا هوای گرم تابستان نمی تواند در کار باربری ها مشکل ایجاد کند. اما برای دوستان تان کلی داستان درست می شود.

    هزینه های جانبی بزرگترین اشتباهات اسباب کشی

    اسباب کشی هزینه دارد. اغلب افراد از قبل در مورد براورد دقیق هزینه های اثاث کشی لوازم منزل محاسباتی را انجام می دهند. قیمت ماشین حمل بار و دستمزد کارگر حمل بار در این لیست محاسبه می شود. اما هنوز هزینه های زیادتری وجود دارد که شاید از قلم انداخته باشید. هزینه بسته بندی لوازم منزل، کارتن های بزرگ و کوچک، خرید پلاستیک حباب دار و … بخشی از این هزینه های فراموش شده است.

    نداشتن بیمه نامه بزرگترین اشتباه در اسباب کشی

    اگر به یک تلویزیون خسارت وارد شود یا در حین اسباب کشی یکی از کالاهای آنتیک و با ارزش تان آسیب ببیند چه کسی پاسخگوست؟ افراد غیر شرکتی و باربرهای آزاد به هیچوجه خسارات وارد شده به لوازم را قبول نمی کنند. این افراد در هر صورت دستمزدسان را دریافت کرده و می روند. برای اینکه لوازم منزل سالم و بدون شکستگی به مقصد برسد از خدمات اسباب کشی حرفه ای استفاده کنید. شرکت های باربری معتبر همگی سلامت بار را تضمین می کنند.

    عدم مراقبت از اسناد و جواهرات بدترین اشتباه در اسباب کشی

    وسایل کوچک و سبک مانند جواهرات به راحتی در معرض آسیب و حتی گم شدن قرار دارند. امن ترین مکان برای نگهداری آنها همراه با شما و در جایی امن در وسیله نقلیه خودتان است. اطمینان حاصل کنید که این لوازم را به درستی و در مکانی امن نگهداری می کنید.

    بزرگترین اشتباهات اسباب کشی : تهیه نکردن بسته اضطراری

    بسته اضطراری را هرگز فراموش نکنید. وقتی همه لوازم در کامیون بسته بندی شده، در صورت نیاز به یکی از لوازم چکار می کنید؟ یک کیف حاوی داروها، مسواک، لوازم نوزاد و یا هر وسیله ضرروی دیگر را تهیه کنید و در اتومبیل خود نگهداری کنید. به این ترتیب به محض رسیدن به خانه جدید، نگران حوله و مسواک و وسایل شخصی تان نیستید. به جای باز کردن همه بسته ها برای پیدا کردن این وسایل می توانید برای همه اعضای خانواده یک کیف شخصی تهیه کنید.

    عدم آمادگی برای جابجایی گیاهان آپارتمانی و حیوانات خانگی در اسباب کشی

    استرس ناشی از اسباب کشی روی حیوانات هم تاثیر می گذارد. شرکت های حمل بار، جابجایی گلدان های گل یا حیوانات را بر عهده نمی گیرند. به خصوص در مسافت های کوتاه تر و اثاث کشی درون شهری می توانید این کار را انجام دهید. برای جلوگیری از آسیب به گلدان های بزرگ، گیاهان آپارتمانی را به دوستان و همسایه ها هدیه دهید. در خانه جدید دوباره می توانید پرورش گل را شروع کنید. حیوان خانگی را نیز باید با ماشین خود به خانه جدید ببرید در کامیون حمل بار جایی برای نگهداری از سگ و گربه وجود ندارد.

    عدم توجه به کامپیوتر از بزرگترین اشتباهات اسباب کشی

    بسیاری از لوازم الکترونیکی در حین اسباب کشی آسیب می بینند. بسته بندی صحیح این وسایل چندان هزینه ای ندارد ولی از بروز خسارت بعدی جلوگیری می کند. بدترین مورد مربوط به کامپیوترهای خانگی است با توجه به اینکه خطر ایراد و اشکال در موقع حمل و نقل وجود دارد توصیه می شود از اطلاعات کامپیوتر یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. بسیاری از افراد اسناد مهم را در کامپیوتر اسکن می کنند و اطلاعات مهم را در فایل های کامپیوتری نگهداری می کنند.

    برنامه ریزی ضعیف از بزرگترین اشتباهات در اسباب کشی

    اغلب افراد روزهای تعطیل ، آخر هفته ها یا روزهای آخر ماه را برای جابجایی لوازم منزل انتخاب می کنند. اسباب کشی در روزهای تعطیل برای این افراد راحت تر است زیرا وقت آزاد بیشتری دارند. اما این یک برنامه ریزی صد در صد اشتباه است که کلی وقت و پول تان را هدر می دهد. در روزهای غیر تعطیل و زمان هایی که تقاضا برای حمل بار کمتر است، می توانید تخفیف خوبی از باربری ها دریافت کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    یک دیدگاه

    1. باسلام سپاسگزارم بله با رعایت مواردفوق ماتوانستیم اسباب کشی راحت کم هزینه ومطمئنی داشته باشیم.خصوصا مجزاکردن وسایل شکستنی ازغیران واستفاده ازکاغذروزنامه برای محافظت بیشترازانها تقسیم بندی وسایل اسباب کشی به سبک وسنگین سبک ها راحتی خودمان می توانیم ببریم درفضای مختلف ماشین های جادارمثل پژووجابجایی وسایل سنگین بااستفاده ازکادرمجرب و…….

    دیدگاهتان را بنویسید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید